Najmenej 13 mŕtvych pri bombovom výbuchu v Bagdade

NETKY.SK • 4 Jún 2012, 11:43 • 2 min
Najmenej 13 mŕtvych pri bombovom výbuchu v Bagdade

Najmenej 13 mŕtvych pri bombovom výbuchu v Bagdade - Svet Najmenej 13 ľudí dnes prišlo o život v irackej metropole Bagdad pri výbuchu bomby nastraženej vo vozidle pred budovou úradu na ochranu šiitských pamiatok. Ďalších približne 50 ľudí utrpelo zranenia

slovakia

left justify in out

img

Najmenej 13 ľudí dnes prišlo o život v irackej metropole Bagdad pri výbuchu bomby nastraženej vo vozidle pred budovou úradu na ochranu šiitských pamiatok. Ďalších približne 50 ľudí utrpelo zranenia, informovali miestne policajné a zdravotnícke zdroje.
      Výbuch otriasol budovou vládnej agentúry pre náboženské záležitosti šiitského obyvateľstva. Exlózia poškodila aj susednú budovu zdravotníckeho úradu a mnohé okolostojace vozidlá.
      Násilie v Iraku v ostatných mesiacoch pokleslo, ale sunnitskí islamistickí vzbúrenci napojení na al-Káidu sú stále schopní uskutočňovať ničivé útoky, napísala agentúra Reuters.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies