REPORTÁŽ Uzsák a Czuczor v rovnakej košeli, Michal Hudák exkluzívne pre Netky a Sisa Lelkes Sklovska ako Cher!

NETKY.SK • 24 August 2022, 17:00 • 2 min
REPORTÁŽ Uzsák a Czuczor v rovnakej košeli, Michal Hudák exkluzívne pre Netky a Sisa Lelkes Sklovska ako Cher!

Letná párty TV JOJ, na ktorej predstavila svoju jesennú štruktúru, bola nabitá známymi tvárami, a tak vám prinášame ďalšie rozhovory.

slovakia

left justify in out

 

 

„Páni doktori“ zo seriálu Nemocnica, David Uzsák a Nöel Czuczor, sa na párty ocitli v rovnakých bielych košeliach. Ako sa im to podarilo, vysvetlia v reportáži. Navyše boli v mimoriadne dobrej nálade, takto ich v seriáli, ktorého nové časti už vznikajú, neuvidíte.

 

„Teraz sme v plnom prúde, točíme nové diely Nemocnice, ktoré sú dramatické, šťavnaté, akčnejšie, proste iné,“ zrecenzovali spoločne. Práve práca na seriáli vyvolala u oboch záchvat smiechu. Prečo? Pozrite sa!

 

img

 

Hoci sú zaneprázdnení, stihli aj pár dní voľna; David bol v Chorvátsku, Nöel si odskočil do Londýna. Dosť práce totiž majú aj mimo Nemocnice.

 

„Momentálne nakrúcam ešte jeden film v slovenskej produkcii s Mirom Lutherom a od nového roka ma čaká divadlo,“ prezradil David a Nöel pokračoval: „V septembri prichádza do kín film Svetlonoc Terezy Nvotovej, ktorý práve vyhral cenu Zlatý leopard na festivale v Locarne, v novembri ide do kín ďalší film Na prach a do konca roka by mal uzrieť svetlo sveta seriál Víťaz režiséra Jana Hřebejka.“  

 

 

Mihnem sa!

 

Michal Hudák, v posledných rokoch známy najmä z relácie Inkognito, ktorej chýba do päťstovky asi 50 dielov, nie je typ vyžívajúci sa v rozhovoroch. O to viac si ceníme, že Netky ako jediné na párty neodmietol.

 

Všetci vieme, že kde sa zjaví, príde s ním výborná nálada. Ako je to možné? Veď ceny rastú neuveriteľným tempom, stále sa diskutuje o blížiacej sa zime, kúrení, plyne...

 

„To len tak navonok vyzerá, ja som tiež frustrovaný z toho všetkého, neteším sa z toho, čo sa deje vo svete, desí ma to, len sa s tým snažím nejako vyrovnávať. Doma tiež nie som ani zďaleka veselý pánko. Ja toto všetko porozdávam v práci, tam, kde mám, a doma si šetrím energiu,“ vyviedol nás z omylu.

 

img

 

Leto má už niekoľko rokov čisto oddychové, jednoducho nepracuje. Hoci to môže vyznieť na prvý pohľad všelijako, Michal má pre toto rozhodnutie rozumný a logický dôvod.

 

„Žije sa mi s tým veľmi dobre, pretože keď sa v lete nakrúca, ja pauzujem, čo je možno nelogické v rámci nejakého príjmu. Niekto múdry raz povedal, nevypiješ všetku vodu sveta, v preklade, mohol by som zarobiť aj všetky peniaze sveta, ale keď ich nebudem mať kedy minúť, kedy sa tešiť zo života, tak to nemá zmysel. Ja sa v lete snažím veľmi intenzívne venovať, rodine, deťom, priateľom, túlam sa doma aj po svete, čo sa mi podarilo aj tento rok,“ rozviedol.

 

Tentoraz však u neho predsa len malá zmena nastala. Okrem Inkognita uvidíme Michala aj v inom programe.

 

„Mihnem sa v epizódke v jednom seriáli, ale viac ako mihnem, prezradiť nemôžem. Niečo je už roztočené, niečo sa rysuje, debatujeme o možnostiach,“ naznačil, čo mohol.

 

Ako a kde prežil leto a kam sa chystá najbližšie s bratom, s ktorým milujú mysteriózne dovolenky, povie v našej reportáži.

 

 

Sisa alebo Cher?

 

Sisa a Juraj Lelkesovci boli na párty tiež veľmi spokojní.

 

„Podarilo sa nám ísť konečne na dovolenku, akú sme si predstavovali, na dva týždne autom, prešli sme 6 talianskych miest, i keď sa nám mnohí čudovali, prečo radšej neletíme,“ začala Sisa. Vysvetliť, prečo zvolili radšej auto, sa podujal Juraj, ktorý vymenoval navštívené destinácie: Boli sme vo Florencii, v Neapolskom zálive, na ostrove Capri, v Positane a cestou domov sme sa zastavili v Benátkach.“

 

img

 

Počas nášho rozhovoru spievala na pódiu Tamara Kramar, preto sme Sisu požiadali, aby sa vyjadrila k jej produkcii, čo aj urobila so zaujímavou informáciou: „Zoznámili sme sa už aj osobne v Prahe, kde sme spolu súťažili v jednej šou, ktorá príde onedlho na obrazovky.“ 

 

Súvisiaci článok: REPORTÁŽ Kandráč v Markíze, Twiinsky v novom, Mitaš v stane a Hana Gregorová práve oslavuje

 

Samozrejme, nemohli sme obísť ani Sisine ďalšie plány, z ktorých vyberáme: „Okrem iného ma čaká koncert v pražskej Lucerne, ktorý je spomienkou na Ivetu Bartošovú. Poznala som ju veľmi dobre, často sme spolu vystupovali na akciách, dokonca sme mávali jednu šatňu a mala som ju veľmi rada. Preto som si na tento koncert ako jediná vybrala skladbu, ktorá bude optimistická,“ dokončila speváčka a slova sa ujal Juraj. „Vrchol sezóny pre Sisu bude 14. október, kde sa predstaví v hudobnej šou Sisa alebo Cher?, kde bude spievať jej originálne skladby. Iniciátorom nápadu som bol ja, pretože keď sme sa prvýkrát stretli, rovno som jej povedal, Sisa, pripomínaš mi Cher. Tak bude spievať Cher.“

 

 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies