Fury stále neporazený! Tentoraz si to odniesol Nemec Tom Schwarz

NETKY.SK • 17 Jún 2019, 14:24 • 2 min
Fury stále neporazený! Tentoraz si to odniesol Nemec Tom Schwarz

LAS VEGAS - LAS VEGAS – Legendárny Tyson Fury všetkým ukázal, že na to ešte má. Počas víkendovej noci na nedeľu sa v "meste hazardu" stretol s doteraz nezdolaným profesionálnym boxerom Nemcom Tommom Schwarzom.

slovakia

left justify in out

Už od začiatku zápasu sa ukázalo, kto bude udávať tempo. Fury sa už v prvom kole pokúsil o silný úder na tvár, ktorý jeho súperovi spôsobil krvácanie z nosa. O päť rokov mladší Nemec, pre ktorého to bol premiérový zápas v USA sa však nevzdal.

 

img

 

O niečo neskôr zatlačil Furyho až na roh a pokúsil sa o sériu výpadov. Tyson však ukázal svoju neskutočnú stabilitu a priam neuveriteľné reflexy, keď najprv prvé dva údery zablokoval a následne sa vyhol ďalším piatim.

 

 

Celá hala začala svojmu domácemu hrdinovi ihneď skandovať. Karta sa obrátila, Schwarz dostal druhú ranu do nosa a padol na kolená. Neoblomný Nemec sa však postavil na nohy a dal signál rozhodcovi, že môže pokračovať. Na jeho pohyboch však už bolo jasne vidieť, že je otrasený. Fury mu už však nedal ani nadýchnuť. Nemec sa dokázal pár sekúnd brániť, no rozhodca napokon zápas ukončil.

 

 

"Chcel som si to hlavne užiť. Ľavačkou som ho pekne trafil. Ten úder by zložil každého," vyjadril sa Tyson Fury pre médiá bezprostredne po zápase.

 

Skvelý boxerista tak natiahol svoju neporazitlnú šnúru na 28 výhier, v ktorých zaznamenal dokopy už 20 krát KO. Okrem toho má na konte aj jednu remízu, o ktorú sa postaral ešte počas minulého roka Deontay Wilder.

 

img

 

Ako sa na záver vyjadril športový komentátor zápasu: "Tom Schwarz bol kruto, a myslím tým naozaj kruto porazený." Nemecký boxerista tak zaznamenal svoju prvú prehru vo svojej profesionálnej kariére. Na svojom konte má však úctyhodných 24 víťazstiev.

 

img

 

Fury sa na záver zahral aj na showmana, keď v ringu spustil "I Don't Wanna Miss a Thing" od skupiny Aerosmith pre svoju milovanú ženu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies