Najlepšie momenty z Oktagon 13

NETKY.SK • 29 Júl 2019, 18:05 • 2 min
Najlepšie momenty z Oktagon 13

Vzrušujúce zápasy, svetoví bojovníci, neskutočná atmosféra. Organizátori Oktagonu 13 nesklamali a poskytli fanúšikom bojových športov zážitok na celý život. Ako dopadli zápasy a kto si získal srdcia fanúšikov?

slovakia

left justify in out

V sobotu 27.07.2019 sa zhromaždilo na pražskom tenisovom kurte Štvanice vyše 7500 divákov, ktorí prišli podporiť svojich favoritov zo sveta MMA. Akcia začala o 18:30 zápasom Matúša Šutku a Matouša Kohouta, ktorý navnadil fanúšikov na zbytok večera. Celkovo 12 zápasov sledovali fanúšikovia bojových športov cez živé vysielanie, avšak tí, čo boli priamo v Štvaniciach mali zimomriavky po celý večer.

 

img

 

Medzi najočakávanejšie zápasy patril súboj Karlosa Vémolu a Henrique Da Silva ( poloťažká váha ), ktorý bol zároveň hlavným duelom večera. Okrem týchto velikánov stoja za vyzdvihnutie aj zápasy medzi Martinom Budayom a Danielom Dittrichom ( ťažká váha ), ktorí bojovali o právo vyzvať o titul Michala Martínka. Svoj bojový talent predviedol aj Milan Ďatelinka, ktorý sa postavil proti Václavovi Mikulášekovi.

 

img

 

img

 

Počas akcie mali svoj debut aj ženy z Projektu Y, ktoré sa pred publikom vôbec nehanbili. Eva Borodáčová a Kateřina Klinderová dali do svojho prvého zápasu v Oktagone všetko, avšak víťazka mohla byť len jedna. Práve Eve sa podarilo postúpiť do posledného kola a zároveň bližšie k svojmu cieľu, preto sme sa jej opýtali na jej pocity a tiež plány do budúcna.

 

Vyjadrila si sa, že si nedokážeš predstaviť návrat do života pred Oktagonom. Čo ti táto skúsenosť priniesla?

 

„V prvom rade som si splnila sen. Mnohí dlhoroční fighteri nedostanú takú príležitosť, akú sme my, obyčajné “dievčatá z davu” dostali na striebornom podnose. Ešte raz za to vďaka Palovi s Ondrom. Zažila som eufóriu zo zápasu, z výhry, 100% radosť z toho, že na mňa boli tréneri hrdí. To je pre mňa úplne najviac. A nesiem si do života memento, že sa človek nesmie NIKDY vzdať.“
 

Aký to bol pocit bojovať prvý krát v Oktagone a to pred 7500 divákmi?

 

„Bol to neopísateľný, k ničomu neprirovnateľný zážitok. No úprimne, akonáhle zaklapli dvere klietky, všetko sa to stratilo. Ticho, tma. Len ja, môj dych a oči súperky.“

 

Pred tebou je finálny boj s Ivy Haškovou. Ako plánuješ prispôsobiť svoj tréning súperke?

 

„Bohužiaľ, ešte si nie som 100% istá, či na tento zápas budem môcť nastúpiť. Teda v dátume 14.9. Mám zlomený nos, čo ma na mesiac vyraďuje z tréningového procesu."

 

 Aké sú tvoje plány, ak vyhráš Projekt Y?

 

„Moje plány sú veľké a sú zatiaľ len “moje” no rozhodne nechcem svet MMA len tak opustiť, keď som si sem už cestu “vydobyla”.“

 

img

 

Hlavný duel večera, Terminátor vs. Frankenstein, dopadol výhrou Karlosa Vémolu. Všetkých 12 zápasov bolo neuveriteľných a v mene našej redakcie chceme poďakovať za možnosť zdokumentovať ich. Naj momenty z večera si môžete pozrieť v krátkom zostrihu, ktorý sme si pre vás pripravili.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies