Na Summite Vízia Slovenska dnes predstavia Prieskum národných hodnôt

NETKY.SK • 15 November 2023, 10:30 • 2 min
Na Summite Vízia Slovenska  dnes predstavia Prieskum národných hodnôt

Slovak Global Network (SGN) dnes, v stredu 15. novembra 2023, v Bratislave organizuje konferenciu Vízia Slovenska. "Budeme sa rozprávať o budúcnosti, zhodnotíme úspechy no otvoríme aj individuálne diskusie na témy Zdravotníctva, Vízie a Kultúry myslenia," uvádzaju organizátori.

slovakia

left justify in out

B R A T I S L A V A - Slovak Global Network (SGN) dnes, v stredu 15. novembra 2023, v Bratislave organizuje konferenciu Vízia Slovenska. "Budeme sa rozprávať o budúcnosti, zhodnotíme úspechy no otvoríme aj individuálne diskusie na témy Zdravotníctva, Vízie a Kultúry myslenia," uvádzaju organizátori.

Na podujatie prídu politickí lídri a inšpiratívni Slováci z domácej aj zahraničnej scény. Dôraz bude kladený na medzi-oblastné, medzi-sektorové a inkluzívne prostredie s cieľom prepájať, zviditeľniť, mobilizovať a podporiť novú formu a kultúru spoločenskej diskusie, zameranú na to, čo nás spája a nie rozdeľuje. Ako ďalej uvádza pozvánka, na konferencii bude počuť aj úspešných Slovákov a Slovenky, ktorí "svojou angažovanosťou a skúsenosťami z rôznych oblastí prispievajú k pozitívnemu obrazu Slovenska."

Príhovor prednesie prezidentka SR Zuzana Čaputová, moderátorkou summitu je Andrea Vadkerti a medzi rećníkmi sú napríklad Mikuláš Dzurinda, Eduard Heger, Ľudovít Ódor a podpredseda vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívanie eurofondov Peter Kmec.

V rámci programu Phil Clothier z Amcara (ex CEO Barett Insitutute, odborník na transformačné procesy) odprezentuje dáta z Národného Prieskumu Hodnôt Slovenska v nadväznosti na 17 udržateľných cieľov OSN. 

Ako sa uvádza v predstavení prieskumu, cieľom realizácie prieskumu národných hodnôt zo strany SGN je "zmapovanie a pochopenie hodnôt, postojov a potrieb obyvateľov, postupná aktivizácia celospoločenského dialógu o tom, akú krajinu budujeme. Podporujeme spoločenskú zmenu cez angažovaných iniciátorov a nositeľov spoločenskej zmeny z rôznych oblastí na Slovensku tak, aby vedome a efektívne prispeli k pozitívnym kultúrnym i štrukturálnym zmenám v krajine."

Meddzi rečníkmi je i hlavný tréner mužského Slovenského národného hokejového mužstva Craig Ramsay, informuje slovakglobal.sk. Slovak Global Network tvorí sieť odborníkov a lídrov, ktorí chcú spoločne pomáhať tvarovať verejné politiky pre vyššiu kvalitu života na Slovensku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj: slovakglobal.sk
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies