Polícia pátra po neznámom mužovi, ktorý vykradol rodinné domy obci Malinovo

NETKY.SK • 3 Január 2024, 17:30 • 2 min
Polícia pátra po neznámom mužovi, ktorý vykradol rodinné domy obci Malinovo

MALINOVO - Policajti vyšetrujú okolnosti krádeže šperkov, prsteňov a hodiniek vo výške 84.050 eur. Došlo k nej 30. decembra v čase od 16.00 h do 16.30 h v jednom z rodinných domov v Malinove. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff s tým, že pátrajú po totožnosti tohto muža.

slovakia

left justify in out

V súvislosti s vyšetrovaním krádeže vlámaním do jedného z rodinných domov v obci Malinovo, ku ktorému došlo v čase od 16.00 h do 16.30 h dňa 30.12.2023, je zo strany policajtov Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu porušovania domovej slobody v jednočinnom súbehu s trestným činom krádeže.


Krádežou viacerých kusov šperkov, prsteňov a dámskych luxusných hodiniek bola spôsobená škoda v celkovej výške 84.050 ,- Eur.


V tejto súvislosti pátra polícia po totožnosti muža na videozázname, ktorý by svojimi informáciami mohol napomôcť k objasneniu uvedenej veci.


Akékoľvek informácie k totožnosti osoby, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu môžu občania oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ v Bratislave, Foto: Polícia SR - Bratislavský kraj / Facebook
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies