Na Rock for People prídu aj Deathstars

NETKY.SK • 20 Apríl 2015, 17:37 • 2 min
Na Rock for People prídu aj Deathstars

BRATISLAVA - Na český festival Rock for People, ktorý sa bude konať od 4. do 6. júna v Hradci Králové, príde aj švédska kapela Deathstars. Metalové kvarteto sa predstaví vo štvrtok 4. júna.

slovakia

left justify in out

Deathstars pôsobia na scéne od roku 2000. Prvý album Synthetic Generation vydali o tri roky neskôr a nadviazali naň štúdiovkami Termination Bliss (2006), Night Electric Night (2009) a The Perfect Cult (2014). Na konte majú tiež kompilácie Decade of Debauchery (2010) a The Greatest Hits on Earth (2011). Absolvovali turné s kapelami ako Cradle of Filth, Korn či Rammstein. 

 

Do Hradca Králové prídu tento rok aj Faith No More, Limp Bizkit, Bastille, Julian Casablancas + The Voidz, Three Days Grace, Hollywood Undead, Asking Alexandria, We Are Harlot, Red Fang, Yellowcard, Northlane, Dead by April, Vojtěch Dyk a B-Side Band, David Koller, Vypsaná Fixa, Pipes and Pints, Sto zvířat a Ting. 

 

Festival sa bude konať od 3. do 5. júla pod názvom Rock for People Europe aj v Plzni ako súčasť projektu Plzeň 2015 - Európske hlavné mesto kultúry. Fanúšikovia sa môžu tešiť na interpretov ako Motörhead, Guano Apes, The Parov Stelar Band, The Ting Tings, Modestep, Pete Doherty, Fink, Movits!, THePETEBOX, French Films, Gomad! & Monster, The Inspector Cluzo, Triggerfinger, De Staat, Gasmac Gilmore, Scarecrow, JoyCut, Bottled in England, BRNS, No Metal in This Battle a Vojtěch Dyk a B-Side Band. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies