Do rodinného domu v Sečovciach opäť narazilo auto a začalo horieť

NETKY.SK • 15 November 2022, 12:18 • 2 min
Do rodinného domu v Sečovciach opäť narazilo auto a začalo horieť

SEČOVCE - Do rodinného domu v Sečovciach narazilo v pondelok (14. 11.) krátko po 21.00 h osobné auto a začalo horieť. Vodič vo veku 46 rokov podľa polície pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, stavu a povahe vozovky. Privolaní hasiči požiar uhasili.

slovakia

left justify in out

V aute zn. VW Jetta sa pri nehode okrem vodiča nachádzali dvaja spolujazdci vo veku 57 a 24 rokov, všetci cudzej štátnej príslušnosti. "Aj napriek prítomnosti záchranárov na mieste posádka vozidla ošetrenie odmietla. Vodič bol podrobený dychovej skúške, tá však prítomnosť alkoholu v jeho dychu nepotvrdila," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. "Vzhľadom na to, že prítomnosť alkoholu u vodiča nebola zistená a muži odmietli ošetrenie, a teda sa na nich hľadí, akoby zranenia neutrpeli, túto udalosť v cestnej premávke trebišovskí dopravní policajti ukončili ako škodovú udalosť," uviedla Ivanová. Výška spôsobenej škody doposiaľ vyčíslená nebola, poškodený dom však len nedávno zrekonštruovali po podobnej dopravnej nehode z marca. Vtedy do domu narazil s vozidlom 19-ročný mladík, pričom auto prerazilo múr a vznietilo sa. Vodič zraneniam podľahol. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona