NHL: Rangers v 1.dueli finále Východnej konferencie zdolali Černákovu Tampu

NETKY.SK • 2 Jún 2022, 09:13 • 2 min
NHL: Rangers v 1.dueli finále Východnej konferencie zdolali Černákovu Tampu

NEW YORK – Hokejisti New Yorku Rangers zdolali v noci na štvrtok v úvodnom zápase finále Východnej konferencie NHL dvojnásobného obhajcu trofeje Tampu Bay 6:2 a ujali sa vedenia v sérii. Slovenský obranca Erik Černák odohral v drese Lightning 16:44 min., pripísal si jeden bodyček a duel dokončil s dvomi mínusovými bodmi.

slovakia

left justify in out

Rangers vyhrali už siedmy domáci zápas v rade

 

Dôležitou postavou "jazdcov" bol Filip Chytil, český útočník strelil v druhej tretine za stavu 2:2 dva góly domácich, ktorí vďaka tomu výraznejšie odskočili súperovi a už si nenechali víťazstvo vziať. Mika Zibanejad, Artemij Panarin a Frank Vatrano prispeli k výhre zhodne gólom a asistenciou, Alexis Lafreniere a Adam Fox nazbierali po dve asistencie.

 

Rangers vyhrali už siedmy domáci zápas za sebou v play off. Tampe nestačili ani gól, ani asistencia kapitána Stevena Stamkosa, Anthony Cirelli dvakrát asistoval. Druhý zápas série sa hrá v noci na sobotu o 2.00 SELČ opäť v newyorskej Madison Square Garden.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies