Na koncerte skupiny Migos pobodali šiestich ľudí

NETKY.SK • 8 Marec 2015, 13:34 • 2 min
Na koncerte skupiny Migos pobodali šiestich ľudí

USA - Na piatkovom koncerte americkej hip-hopovej skupiny Migos v meste Albany v štáte New Yorku pobodali šiestich ľudí.

slovakia

left justify in out

Polícia prišla do arény Washington Avenue Armory o 0:50 miestneho času, pričom tam našla dvoch pobodaných ľudí, ktorých následne previezli do nemocnice. Krátko na to prišli na pohotovosť ďalšie dve zranené osoby a o necelú hodinu dostali policajti správu o ďalších dvoch pobodaných v jednom z domov neďaleko miesta konania koncertu. Ani jedna z obetí nie je v ohrození života, páchateľa alebo páchateľov zatiaľ nechytili. Policajti okrem toho prešetrujú aj oznámenie nemenovanej 19-ročného dievčaťa, ktoré tvrdí, že ju na toaletách napadla a okradla skupina šiestich osôb.


Formácia Migos vznikla v roku 2009 v Atlante a tvorí ju trojica rapperov Quavo, Takeoff a Offset, pričom prvý a druhý menovaní sú strýko a synovec, zatiaľ čo Offset a Quavo sú bratranci. Na konte majú viacero mixtapeov a tiež nahrávku World War 3D: The Green Album (2014), ktorú nahrali s Gucci Maneom. Tento rok by mali uviesť na trh štúdiovku Y.R.N.: The Album. Ich najznámejšími skladbami sú single Versace a Fight Night.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies