Polícia hľadá páchateľov, ktorí v Bratislave poškodili bankomaty

NETKY.SK • 5 December 2019, 14:24 • 2 min
Polícia hľadá páchateľov, ktorí v Bratislave poškodili bankomaty

BRATISLAVA - Polícia žiada ľudí, aby im pomohli s identifikáciou dvoch mužov, ktorí poškodili jeden z bankomatov na Tupolevovej ulici v Bratislave.

slovakia

left justify in out

K trestnému činu došlo začiatkom decembra. O tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

 

"Obraciame sa však aj na majiteľov hotelov a ubytovacích zariadení, v ktorých sa tieto osoby mohli v poslednom období ubytovať," uviedla polícia.

 

img

 

Páchateľ spôsobil škodu na bankomate a znemožnil klientom banky dokončiť výber peňazí, vysvetľuje polícia. "Následným vyšetrovaním policajti zistili, že v krátkom období, v priebehu dvoch dní, neznámy páchateľ poškodil a zároveň znemožnil klientom dokončiť výbery finančnej hotovosti takýmto spôsobom na viacerých bankomatoch na území Bratislavy," povedal Szeiff. Išlo o bankomaty na Galvaniho ulici, Kazanskej a Kaštielskej ulici.

 

Ak občania spoznajú mužov, môžu sa obrátiť na políciu telefonicky, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo formou správy na sociálnej sieti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies