VIDEO Myslel to dobre, ale urobil chybu: Separ na koncerte neprávom vyfackal fanúšika

NETKY.SK • 19 Február 2019, 11:30 • 2 min
VIDEO Myslel to dobre, ale urobil chybu: Separ na koncerte neprávom vyfackal fanúšika

Na piatkovom koncerte slovenského rappera Separa sa odohral nepríjemný incident, ktorý momentálne rezonuje celým Slovenskom.

slovakia

left justify in out

V piatok vystúpil v Trenčíne obľúbený slovenský rapper Separ. Jeho koncert bol však poznačený veľmi nepríjemnou udalosťou. Hudobník sa totiž uprostred skladby zaplietol do škriepky medzi fanúšikmi pod pódiom, čo vyústilo do škaredých nadávok, vykázania z podujatia, ale aj niekoľkých faciek, ktoré Separ uštedril istému mladému mužovi. Žiaľ, neprávom...

 

Pod pódiom bolo množstvo ľudí. Medzi nimi aj štvorica, v rámci ktorej sa začala roztržka. Najhoršie na tom ale bolo, že v tomto prípade ohrozoval muž mladú ženu, na ktorú začal útočiť. Rapper sa rozhodol zasiahnuť, avšak netušil, čo sa medzi fanúšikmi v skutočnosti deje. Napriek tomu reagoval impulzívne, jedného z mužov najskôr vyfackal a následne ho vykázal z koncertu. Hoci to robil s dobrým úmyslom a v záujme ochrany napadnutej ženy, reagoval nesprávne.

 

 

Prehnaná emocionalita sa vždy nevypláca. Ako sa totiž neskôr ukázalo, celé to bolo úplne inak. Dievčina, ktorá bola v centre diania, totiž uverejnila svoje vyjadrenie, kde uviedla veci na pravú mieru.

 

Mladá Španielka vysvetlila, že počas toho, ako sa so svojím priateľom zabávali v dave, všimla si vedľa seba muža, ktorý sa ku svojej priateľke správal veľmi násilne. To odmietla nechať bez povšimnutia a útočníka udrela do ruky, čím ho chcela upozorniť, aby priateľku nechal. On sa však otočil a začal útočiť na ňu, pričom sa zahraničná dievčina chcela zúrivo brániť. Do toho už musel zasiahnuť priateľ španielskej slečny, ktorý v záujme utíšenia konfliktu odtiahol svoju priateľku preč. Separ zbadal len tento obraz – dievčinu, ktorú vysoký muž nasilu ťahá – a zasiahol. Nie veľmi diplomaticky.

 

 

Samotná Španielka pripúšťa, že ju ovládli emócie, za čo sa ospravedlnila, ale nedokázala zniesť pohľad na to, ako niekto ubližuje žene. Zároveň uviedla, že rozumie Separovej reakcii, ale nepáči sa jej, že sa na Slovensku často stretáva s riešením konfliktov pomocou násilia, za ktoré bývajú jeho aktéri často aj vyzdvihovaní.

 

Rapper sa k celej situácii aj videu od účastníčky udalosti vyjadril vo vlastnom príspevku. Neprávom vyhodenému chlapcovi sa ospravedlnil.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies