Občania sa môžu vyjadriť, ktoré mesto, obec či primátor je NAJ

NETKY.SK • 17 Apríl 2019, 10:40 • 2 min
Občania sa môžu vyjadriť, ktoré mesto, obec či primátor je NAJ

BRATISLAVA - Súťaž Naj mesto a obec Slovenska i súťaž o najlepšieho primátora a starostu Slovenska je tu opäť!

slovakia

left justify in out

Najlepšie mesto/obec Slovenska sa tento rok bude vyhodnocovať už 11. krát, zatiaľ čo obľúbeného starostu a primátora si ľudia budú voliť v poradí ôsmykrát. Internetový portál Slovakregion.sk spustil online hlasovanie začiatkom apríla a rozhodnúť sa môžete do 31. októbra.

 

img

 

"Súťaž je určená pre všetkých, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska," uviedol s tým, že hlasovať za mesto alebo obec je možné prostredníctvom hlasovacieho banneru umiestneného pod prezentáciami miest a obcí. Záujemcovia môžu hlasovať podľa svojho bydliska, sympatií, kvality životnej úrovne, služieb, alebo si vybrať miesto, ktoré sa im páči. "Zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas," ozrejmil správca portálu Peter Jurík.

 

img

 

Ak by ste mali záujem vyjadriť svoj názor a do súťaže sa zapojiť, mali by ste prostredníctvom tohto online formulára zaslať usporiadateľom stručný opis toho, prečo ste sa rozhodli tak, ako ste sa rozhodli. Spomenúť môžete konkrétne aktivity a projekty mesta i jeho vedenia, ktoré na vás urobili dojem. "Na konci súťaže bude zo všetkých zaslaných popisov – podporných hlasov vybratý primátor/starosta, ktorý svojimi aktivitami a realizovanými projektmi najviac prispel k rozvoju svojho mesta alebo obce," dodal Jurík.

 

O tom, ktorá obec a ktorý primátor sú na Slovensku tí NAJ sa dozvieme na vyhodnotení 5. novembra tohto roka.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies