El Clasico víťazne pre domáci Real, zápas sledoval z tribúny aj Ronaldo

NETKY.SK • 2 Marec 2020, 08:48 • 2 min
El Clasico víťazne pre domáci Real, zápas sledoval z tribúny aj Ronaldo

MADRID - Včerajšie 26. kolo španielskej La Ligy prinieslo súboj tradičných velikánov Realu Madrid a FC Barcelona. Na štadióne Santiaga Bernabeaua sa v hľadisku objavil aj Cristiano Ronaldo.

slovakia

left justify in out

Vyrovnaný duel

Takmer celý zápas svietil na tabuli nerozhodný stav. Oba tímy si uvedomovali dôležitosť tohto stretnutia. V prvom polčase mali viac z hry hostia. Tri dobré šance v poradí Antoine Griezmann, Lionel Messi a Arthur však gólovu radosť nepriniesli. V druhom polčase mal lepšie šance Real, dvakrát Isco a po ňom ani Karim Benzema ešte neuspeli.

 

img

 

Dva góly

Zlom však napokon prišiel v 71. minúte, kedy si mladý Brazílčan Junior Vinicius potiahol loptu po ľavej strane oklamal brankára hostí strelou pravačkou k bližšej žrdi. Stal sa najmladším strelcom El Clasica od roku 2007. V nadstavenom čase sa ešte stihol presadiť Mariano, ktorý len chvíľu pred gólom vystriedal Benzemu. Real tak prerušil sériu troch domácich duelov bez výhry a vrátil sa na čelo španielskej ligy bod pred Barcelonu.

 

 

Bývalá hviezda Realu

Víťazstvo svojho bývalého klubu si nenechal ujsť ani Cristiano Ronaldo. V súčasnosti hviezda Juventusu sedela v priamo v hľadisku. Ktovie, či po prehre v Lige majstrov, kde Juventus v prvom osemfinálovom zápase podľahol Lyonu 0:1, nepremýšľa portugalský futbalista o návrate do Madridu.

 

img

 

La Liga - 26. kolo:

Real Madrid - FC Barcelona 2:0 (0:0)

Góly: 71. Junior Vinicius, 90.+2 Mariano, ŽK: Vinícius Junior, Carvajal - Alba, Messi, rozhodoval: Lahoz, 78.357 divákov.

Real: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Valverde (86. L. Vázquez), Casemiro, Kroos - Isco (79. Modrič), Benzema (90.+1 Mariano), Vinícius Júnior

Barcelona: ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Arthur (81. Rakitič), Busquets, de Jong - Messi, Griezmann (81. Fati), Arturo Vidal (69. Braithwaite)

 

FC Sevilla - Osasuna 3:2 (2:0)

Góly: 13. a 90.+3 En Nesyri, 45.+1 Suso - 64. Aridane, 74. Torres (z 11m), ČK: 54. Herrera (Osasuna)

 

Athletic Bilbao - FC Villarreal 1:0 (0:0)

Gól: 56. Garcia (z 11 m)

 

Espanyol Barcelona - Atletico Madrid 1:1 (1:0)

Góly: 24. Savič (vlastný) – 46. Saul

 

RCD Mallorca – FC Getafe 0:1 (0:0)

Gól: 67. Maksimovič, ČK: 90. Sevilla (Mallorca)

/M. Valjent (Mallorca) odohral celý zápas/

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies