Príbeh, ktorí nám všetkým dáva nádej. Jennifer Lopez a Ben Affleck patrili k sebe vždy, hoci sa ich životy rozdelili na dlhých dvadsať rokov

NETKY.SK • 16 Február 2023, 09:00 • 2 min
Príbeh, ktorí nám všetkým dáva nádej. Jennifer Lopez a Ben Affleck patrili k sebe vždy, hoci sa ich životy rozdelili na dlhých dvadsať rokov

Láska je trpezlivá, nikdy nehrdzavie, je skutočná a lepšia, než ako ju kedy budú schopné opísať slová, lebo ona sa nezakladá na slovách, ale skutkoch. V súčasnosti je to s romancami síce všelijaké, lebo všade, kam sa obzrieme, počujeme o rozvodoch, zlomených srdciach a neodpusteniach, ktoré majú svoju príčinu, ale je pekné si pripomenúť, že sa stále oplatí ľúbiť a veriť v to najlepšie. Jennifer Lopez a Ben Affleck sú príkladom, že šťastia sa netreba vzdávať, a keď raz príde, nechať ho odísť by mohla byť najväčšia chyba.

slovakia

left justify in out

Jennifer Lopez a vlastne ani jej manžela nie je nutné zdĺhavo predstavovať, veď viete, obaja sú krásni a bohatí, obaja sú herci, ona navyše ešte aj spieva, vďaka nej je na svete o niečo viac hitov.

 

Zoznámili sa počas pracovného času, obaja v rovnakom filme, a keďže ani jeden z nich nepôsobí ostýchavo, iskry sa len tak rozlietali, až sa médiá šli pretrhnúť vo chvále, ako im to svedčí, ako tvoria dokonalý pár.

 

img

 

Zásnuby

 

Ben ju aj požiadal o ruku, ona súhlasila, už sa mali vziať, stačilo tak málo. Avšak rovnako, ako vedia byť novinári vynikajúci v lichotení, ničia súkromie otravnosťou a rozoberaním najmenších detailov života. Tak sa udialo čosi nemilé, že ani jeden z nich, hoci už na slávu boli zvyknutí, nezvládli nátlak, to nekonečné snorenie a hľadanie škandálov a rozišli sa. Svadba bola zrušená, fanúšikovia zdrvení a neprajníci tlieskali, že mali pravdu a jednoducho dvaja prelietavci nemôžu byť spolu dlho.

 

Každý svoje

 

Iste si vytrpeli po rozchode viac ako dosť, ale ako to už býva, zem sa neprestane krútiť, len preto, že šli dvaja od seba, a tak si každý prežíval, ako bolo možné. Jasné, že sami byť nechceli, neexistuje človek, ktorému by osamelosť svedčala.

 

Obaja vstúpili do manželstiev s niekým iným, ona si vzala Marca Anthonyho, zo zväzku vzišli dvojičky a skoro to vyzeralo, že puto je nezničiteľné a neotrasiteľné.

 

Ben sa zahľadel do Jennifer Garner, (no asi mal veľmi blízko k menu Jennifer, však) a aj on sa dočkal svadby. Stal sa otcom troch detí, zväzok trval a trval a prekonal aj niekoľko trápení.

 

img

 

Koniec

 

Niekedy sa môžeme snažiť, ako vládzeme, ale nie je to tu ako v rozprávke, inak by sme všetci boli ako princezné a princovia, nedorozumenia by vyriešil jeden bozk, zo zla by neostalo nič a lásky by sme sa nikdy nevzdávali.

 

Jennifer sa rozviedla ešte v roku 2014, kým Ben až oveľa neskôr. Veľmi ho sužovali ťažkosti so závislosťou, bojoval s alkoholom, lebo sa zdalo, že bez neho to nevydrží.

 

No a potom si tí dvaja znovu uvedomili, že patria k sebe, Jennifer Lopez a Ben Affleck ohúrili všetkých, ale najväčšmi asi samých seba.

 

Svadba

 

Obaja rozvedení, o dvadsať rokov múdrejší, o detské úsmevy bohatší, o niekoľko odrenín zrelší. Boli vo vzťahu, Jennifer sa vyjadrila, že je to najšťastnejšie obdobie, dali nádej tým, ktorí už prestali dúfať a umlčali tých, čo sa dušujú, že dvakrát sa do tej istej rieky nevstupuje.

 

Bola sobota večer, Jennifer ležala vo vani naplnenej penou, vraj to je jej najobľúbenejšie miesto. A Ben vošiel za ňou, len tak, bez dlhých ceremónií, si kľakol a požiadal ju o ruku. A ona sa smiala aj plakala a povedala niekoľkonásobné áno.

 

img

 

Jednoduchá

 

Svadba sa uskutočnila minulý rok, bola veľmi jednoduchá. Nijaká pompéznosť, načo aj, láska predsa tak či tak zvíťazila.

 

Nedávno bola zverejnená fotografia, na ktorej sú oni dvaja a znovu pripomenuli, že aj v tomto roku, hoci sa všetko zdá chladné, sú rodiny, ktoré držia pokope a vzájomne sa rešpektujú a ľúbia. Ich spoločný príbeh v sebe nesie posolstvo, že na dobré sa oplatí čakať, nie vždy to je stará láska, ale čo na tom záleží, dôležité je, aby to bola láska. Stará, nová, akákoľvek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies