Muža pred kostolom hospitalizovali: Čítal si bibliu v Adamovom rúchu!

NETKY.SK • 28 August 2013, 06:26 • 2 min
Muža pred kostolom hospitalizovali: Čítal si bibliu v Adamovom rúchu!

VARŠAVA - Polícia v poľskom Krakove musela dnes zasahovať pred chrámom sv. Petra a Pavla, kde si okoloidúci všimli za volantom automobilu s holandským evidenčným číslom muža v Adamovom rúchu čítajúceho Bibliu.

slovakia

left justify in out

Automobil parkoval v zóne, kde to nie je povolené, už od pondelka. Nahý muž nereagoval na výzvy policajtov, ktorým sa s ním nepodarilo nadviazať kontakt. Ochrancovia poriadku tak privolali zámočníka i záchranárov, otvorili s pomocou odborníka vozidlo a pomohli mužovi, ktorý nekládol odpor, nastúpiť do pristavenej sanitky.

Informovala o tom poľská spravodajská televízia TVN24 s odvolaním sa na policajné zdroje, podľa ktorých sužujú chlapíka zrejme psychické problémy. Poľský občan žijúci alebo dokonca pracujúci v Holandsku, ako to vyplýva z doterajších poznatkov polície, je po prevoze v starostlivosti špecialistov na psychiatrickej klinike, kde absolvuje vyšetrenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies