Attila Végh na Champ Camp IV. ,,Karlosa nesledujem a snažím sa obmedziť sociálne siete."

NETKY.SK • 13 Apríl 2024, 12:45 • 2 min
Attila Végh na Champ Camp IV. ,,Karlosa nesledujem a snažím sa obmedziť sociálne siete."

Attila Vegh nám poskytol rozhovor počas sústredenia na Champ Camp IV, kde opísal svoje pocity aj dojmy z odvetného zápasu aj kempu ktorý momentálne absolvoval. Ako sa cíti pripravený na zápas ? Čo hovorí na prítomnosť nových ľudi vo svojom kempe? Aké zmeny nastali od poslednej prípravy a čo ho ešte čaká ? Nové špeciálne projekty Champ Camp V a VI ktoré budú unikátne, Čím? Dozviete sa nižšie.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Sústredený no zachmúrený Attila Vegh si sadá oproti mne a vidím, že aj keď ochotne pristal na rozhovor, mysľou je už niekde inde a jeho koncentrácia sa upiera na jediný bod- odvetu zápasu storočia.
Nachádzame sa v malebných priestoroch rezortu Lúčivná, neďaleko Popradu a čoby kameňom dohodil od Vysokých Tatier ešte stále poprášených belavou vrstvou jarného snehu.

Deň je krásny, vtáčiky štebotajú a my sme po rannom tréningu aj obede. Okolo rezortu je nádherný park poprepletaný lesnými cestičkami, kde sa účastníci champ kempu môžu poprechádzať, vyčistiť si myseľ či nabrať novú inšpiráciu.
Čistá myseľ je určite niečo čo sa snaží zachovať aj tvrdo trénujúci Attila, ktorý je obklopený svojím staronovým tímom a účastníkmi champ camp IV.

Tráviac sním celý deň, môžeme naozaj vidieť ako veľmi sa za posledné mesiace posunul a ako veľmi mu záleží na kvalitnej príprave. Je vidno že už to nie je len ten vysmiaty, milý Attilka ale že v sebe opäť prebúdza zabijaka, predátora ktorý keď príde čas, neľútostne zaútočí.
Na našu otázku, či je schopný Karlosa počas prípravy nenávidieť však razantne krúti hlavou.

,,Nto určite že nie, Karlosa nikdy nebudem nenávidieť, ale vlastne tým že robím čo robím, to znamená že celý život som bol vysporiadaný že čo robím. Som človek, kto ma pozná, že som sa nikdy nebil na ulici, nemal som žiadny konflikt, som pozitívne naladený človek a vlastne som zlí kde musím byť zlý."
Potvrdil nám však, že keď príde čas, v klietke bude nekompromisný a tvrdú drinu a prípravu, ktorú momentálne zažíva rozhodne využije.

Čo sa týka samotných Champ Camps, Attilka a jeho tím pripravujú zaujímavé novinky a dokonca aj zmenu formátu, kde si tentokrát budú môcť atmosféru kempu, bojovníkov a kvalitnej fyzickej prípravy užiť po prvý krát aj rodinky s deťmi a to v projekte Champ Camp Family, ktorý sa uskutoční už v júli 2024 a po prvýkrát tak budú mať možnosť kemp zažiť aj naše najmladšie generácie spolu so svojimi rodičmi. Konkrétne sa jedná o dátumy 30.6 – 6.7. 2024.

Aby sa však ani najstaršia generácia necítila ochudobnená, máme tu aj jednu špecialitku v podobe Champ Camp VI. krycí názov SENIOR. Áno, dovtípili ste sa správne, Attilka organizuje aj kemp pre našich najstarších a najskúsenejších a to v období od 15.9 do 21.9.2024. Konkrétnejšie detaily môžete získať z netu champcamp.sk a rozhodne skúste prihlásiť svoju babičku či dedka, darujúc im tak špeciálny darček na celý život. Len potom pozor, nech to nezoberú až príliš seriózne a nebudú po kempe skúšať suplex na svojom vnúčatku. Ja sám uvažujem že by som prihlásil svoju babičku Hedku, bol by to neuveriteľný zážitok. Aj keď sa potom bojím aby som ten Suplex nedostal ja, niekedy by som si ho veru zaslúžil.

Užite si snami príjemnú sobotu a Attilkov rozhovor ktorý je jedným z mnohých, počas tohto mediálne náročného obdobia. My mu budeme držať palce a tešiť sa na odvetu zápasu storočia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies