Králi Ulice V. ovládli Nitru. Pozrite si komplet výsledky a reportáž

NETKY.SK • 9 Apríl 2024, 16:00 • 2 min
Králi Ulice V. ovládli Nitru. Pozrite si komplet výsledky a reportáž

Piatkový večer patril bojovým športom a konkrétne organizácii Králi Ulice ktorá svoje brány otvorila už po piaty krát, sľubujúc nám neskutočné a extravagantné súboje plné krvi, násilia ale hlavne duchu fair play a rešpektu ktorým sa končil každý zápas.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Všetko to vypuklo v piatok 5. Apríla o 6 hodine večernej v meste na úpätí Zobora, majestátnej a hrdej Nitre. Už od začiatku sme mali možnosť vidieť mnoho kvalitných súbojov a fanúšikovia bojových športov a dobrej zábavy sa tu stretli takmer z celého Slovenska. 

Mestská športová hala na sídlisku Klokočina hostila niečo okolo 1900 ľudí a podľa slov majiteľa organizácie, Cyrila Pažitného s ktorým sa nám podaril zaujímavý rozhovor, bol to definitívne jeden z najúspešnejších eventov ( pozn. redaktora: Králi Ulice I mala okolo 2000).
Okrem známych fighterov z Oktagonu či FabriQ MMA akými sú Karol ,, Bomby,, Ryšavý, Robo Pukač, František Fodor či Samir Smaali, sme tu mohli stretnúť aj herecké legendy ktoré prišli podporiť hlavne svojho kolegu Milana Ondríka, ktorý absolvoval úspešní hlavný zápas a články aj rozhovor s Milanom a hercami si môžete pozrieť tu a tu

Večer nám otváral zápas ktorý síce mal bareknuckle pravidlá ale chalani bojovali v MMA Rukaviciach , konkrétne Fillipo Marchesini ktorý už má v organizácii výhru nad Brezovským, sa postavil proti 22 ročnému Jánovi Almásymu, ktorý síce mal premiéru no je to 4 násobný vicemajster Slovenska v boxe. Zápas to bol tvrdý a vyrovnaný a na body to urval Filippo.

Hneď potom nasledoval zápas už spomínaného, mladého talentu Mária Brezovského ktorý napriek minulej prehre, tentokrát dokázal zvíťaziť po plných 3 kolách na body. Na zápas ktorý bol ďalším v poradí, sa tešila väčšina haly pretože nastupoval majiteľ a zápasník v jednom Cyril Pažitný pre ktorého to bol posledný zápas hlavne kvôli jeho nepríjemným zraneniam, trieštivým zlomeninám rúk, ktoré ho značne limitujú pokračovať vo svojej bojovej kariére. Náhradný súper síce o 2 hlavy vyšší, to mal veľmi nepríjemné a aj keď si zaslúži ohromný rešpekt že to zobral, Cyril sním spravil krátky proces už v prvom kole, keď mu po krásnom spodku na rebrá zabránil pokračovať. Aj keď Cyril povedal že končí v našom rozhovore priznal, že nikdy netreba hovoriť nikdy a my tak budeme dúfať že keď si vylieči zranenie budeme mať ešte možnosť ho vidieť v ringu.

Event plný emócií potom pokračoval vo veľmi príjemnom, gentlemanskom duchu, organizačne bolo všetko perfektne zvládnuté, ľudia si zápasy evidentne užívali a tak nám v chronologickom slede nasledovali výhry borcov Filipa Drgoňu, Frederika Zuskina, Dávida Vokelaposlednú výhru v PRELIMS karte  na KO v druhom kole si ukradol Mário Uhrík. Počas prestávky sa nám podaril exkluzívny rozhovor jednak s Cyrilom a jednak s Davidom Matejkom, hlavným rozhodcom a bývalým majstrom sveta v kickboxe ktorý si rozhodne stojí zato pozrieť.

 

 

Hlavná karta nám začínala niečo medzi 9-10 hodinou a sľubovala 4 extrémne zaujímavé zápasy.
Začínajúci duel medzi Martinom Maťúšom a Jozefom Lacinom, síce na KO neskončil a prvý menovaný si tak odniesol víťazstvo na body, no ten nasledujúci duel stál rozhodne za to.
Do slameného ringu sa totiž postavila stálica slovenských bojových športov s dvadsiatimi profesionálnymi zápasmi na konte , Patrik Jevický ( čitateľom môže byť známi aj zo svojich legendárnych fightov v Oktagon Underground proti Vlastovi Čepovi či Matejovi Peňázovi.
Pre zaujímavosť, Patrika sme ako jediného fightera vyspovedali pred aj po zápase, keď nám ešte na začiatku sľúbil že ak vyhrá dá nám špeciálne pozápasové interview ktoré si môžte pozriet po prečítaní tohto článku.
Proti Patrikovi sa postavil veľmi nevyspytateľný súper, ktorý ešte profesionálne nestál nikdy v ringu Peter Raniak.

Ako všetci vieme niekedy sú takéto nevyspytateľne zápasy najťažšie a vedia nepríjemne prekvapiť ako nám spomínal aj Jevický, no v tomto prípade to bol veľmi krátky proces a Patrik svojho súper vybavil do minúty prvého kola, nedal mu tak žiadnu šancu a potvrdil že skúsenosti sa tak ľahko oklamať nedajú.

 

Nasledoval hlavný predzápas v podaní dvoch skúsených bojovníkov Pavlom Tajbošom, ktorý je držiteľom najrýchlejšieho knokautu v organizcii (8 sekúnd) a už ostrieľaným borcom ktorý však podľahol svojou vlastnou zbraňou keď ho zostrelil skúsený český zápasník  Lukáš Tvrdý, ktorý sa na fight scéne pohybuje od roku 2011 a vystiredal už viacero disciplín vrátane mma a jeho sparingpartnerom je napríklad aj známy český fighter Václav Sivák.
Opäť, tak ako pri Jevickom sa nám ukázalo že zvíťazili skúsenosti nad silou a zápas skončil KO taktiež v prvom kole.
Prišiel však záver večera a sním aj hlavný zápas v podaní Milana Ondríka a Matúša Jančoviča, kde sa Milanovi podarilo vyhrať na TKO po zranení súpera.

Kompletné Výsledky KRÁLI ULICE V



FREE PRELIMS FIGHT (Youtube)

Filippo Marchesini vs Ján Almásy  - Marchesini ,výhra na body.

 

PRELIMS

Mário Brezovský vs Tomáš Drábik – Brezovský, výhra na body

Cyril Pažitný vs Marián Hrtús - Pažitný, výhra na KO (spodky) v prvom kole.

Filip Drgoňa vs Juraj Olvecký – Drgoňa, výhra na body.

Róbert Velič vs Frederik Zuskin – Zuskin, výhra na body.

Dávid Vokel vs Tomáš Dovičič – Vokel, výhra na body.

Mário Uhrík vs Milan Varinský – Uhrík , výhra na KO v druhom kole.


MAIN CARD

Martin Maťuš vs Jozef Lacina – Maťuš, výhra na body.

Peter Raniak vs Patrik Jevický – Jevický, prvé kolo KO ( najrýchlejšie KO turnaja Krali Ulice V.).

Pavol Tajboš vs Lukáš Tvrdý – Tvrdý, prve kolo KO.

Milan Ondrík vs Matúš Jančovič – Ondrík, prvé kolo TKO ( zranenie súpera).

              



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ján Sikoriak
Instagram: Králi Ulice.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies