Minister Tomáš Taraba rokoval so zástupcami Svetovej banky o kanalizácii v okrese Snina

NETKY.SK • 4 December 2023, 13:32 • 2 min
Minister Tomáš Taraba rokoval so zástupcami Svetovej banky o kanalizácii v okrese Snina

Cieľom projektu je vybudovanie pripojenia na verejnú kanalizáciu pre 28 obcí ležiacich v okrese Snina.

slovakia

left justify in out

Podpredseda vlády a minister životného prostredia Tomáš Taraba dnes na pôde envirorezortu privítal zástupcov Svetovej banky, ktorá v spolupráci s Európskou komisiou podporuje iniciatívu "Catching-up Regions", informuje www.minzp.sk.

Ide o pomoc "dobiehajúcim", resp. zaostávajúcim regiónom. Hlavnou témou stretnutia bol investičný projekt „Základná environmentálna infraštruktúra v okrese Snina“, na ktorom sa okrem Svetovej banky a Európskej komisie podieľajú Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR a Prešovský samosprávny kraj.

Podpredseda vlády Tomáš Taraba na stretnutí ubezpečil predstaviteľov Svetovej banky, že budovanie vodárenskej infraštruktúry patrí medzi absolútne priority súčasného vedenia Ministerstva životného prostredia SR, uvádza tlačová správa ministerrstva.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj/Foto: Minister Tomáš Taraba na rokovaní. (Mnisterstvo životného protredia SR)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies