Psychicky narušený muž napadol zdravotnú sestru, zraneniam podľahla

NETKY.SK • 23 Máj 2023, 14:50 • 2 min
Psychicky narušený muž napadol zdravotnú sestru, zraneniam podľahla

REMEŠ - Na následky útoku nožom zomrela zdravotná sestra na klinike v meste Remeš na severovýchode Francúzska, ktorú napadol zjavne psychicky narušený muž. Informovali o tom v utorok tamojšie úrady.

slovakia

left justify in out

K útoku došlo podľa francúzskeho ministra zdravotníctva Francoisa Brauna ešte v pondelok popoludní, pričom zraneniam podľahla 38-ročná žena. Zranenia pritom utrpela ďalšia zamestnankyňa kliniky, stav ktorej bol taktiež vážny, informuje agentúra DPA. Páchateľom bol 59-ročný muž, ktorého bezprostredne po čine zatkli.

 

Noviny La Voix du Nord s odvolaním sa na tamojšiu prokuratúru priniesli informáciu, že muž zrejme zaútočil bez konkrétneho motívu. Bez toho, aby bol objednaný, prišiel útočník na oddelenie pracovného lekárstva kliniky a bez príčiny zaútočil na dve jej zamestnankyne. Násilné správanie zaznamenali u páchateľa už vlani v lete po tom, čo ho sa zistilo, že nie je psychicky v poriadku; vtedy však nedošlo k jeho trestnému stíhaniu, cituje DPA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies