Michal David chystá na Slovensku opäť skvelú párty

NETKY.SK • 16 September 2016, 10:22 • 2 min
Michal David chystá na Slovensku opäť skvelú párty

BRATISLAVA - Český hitmaker a nestarnúci kráľ všetkých diskoték Michal David opäť mieri na Slovensko. Predvianočný čas veľmi často trávi na Slovensku, kde na najväčšom Mejdane roka zvykne potešiť svojich slovenských fanúšikov exkluzívnym vystúpením. Tento rok si to opäť zopakuje a okrem Bratislavy sa v polovici decembra predstaví aj v Poprade.

slovakia

left justify in out

Michal David sa na nedostatok vystúpení sťažovať nemôže. Jeho koncerty sú žiadané nielen v jeho rodnom Česku, ale aj na Slovensku a vždy prichystá svojim fanúšikom nefalšovanú dávku zábavy. V minulosti sa na predvianočných koncertoch na Slovensku predstavil napríklad aj s Helenou Vondráčkovou či Vašom Padejdlom, ktorí boli jeho hosťami.

 

Tento rok príde na bratislavské Pasienky 15. decembra a na Zimný štadión v Poprade o deň skôr. „Michal David sa vždy veľmi teší na slovenské publikum. V rámci decembrových koncertov v Bratislave a Poprade sa jeho fanúšikovia môžu na oplátku tešiť na jeho najväčšie hity a fantastickú laserovú show,“ povedala pre médiá manažérka Lucia Vrátilová z agentúry Argos AP.

 

Na jeho vystúpení teda nebudú chýbať hity ako Discopříběh, Každý mi tě lásko závidí, Non stop, Decibely lásky, Pár přátel, Nenapovídej či Non stop.

 

Viac informácií fanúšikovia nájdu na webovej stránke mejdanroku.sk. Vstupenky sú k dispozícii v sieti Ticketportal. TASR informovala PR manažérka Danka Šoporová z agentúry Access Production.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies