Metronomy zverejnili skladbu Back Together

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 15:07 • 2 min
Metronomy zverejnili skladbu Back Together

LONDÝN - Anglická elektronická skupina Metronomy zverejnila skladbu Back Together. Pieseň sa bude nachádzať na očakávanom albume Summer 08, ktorý by mal vyjsť 1. júla.

slovakia

left justify in out

Nahrávka bude obsahovať celkovo desať skladieb. Skupina už predtým predstavila prvý singel Old Skool, ku ktorému ponúkla aj videoklip. Na singli sa podieľal Master Mike, známy vďaka spolupráci s už nefungujúcimi Beastie Boys. Člen formácie Joseph Mount v relácii Annie Mac na rozhlasovej stanici BBC Radio 1 nedávno uviedol, že nahrávka Summer 08 je tou najzábavnejšou vecou, akú doteraz urobil.


Formáciu Metronomy založil v roku 1999 spomínaný Joseph Mount. V súčasnosti v zostave pôsobia aj Oscar Cash, Anna Prior a Gbenga Adelekan. Zatiaľ posledný album Love Letters vydali v marci 2014. Nahrávka obsadila siedme miesto v UK Charte, čo je zároveň najväčší úspech skupiny v tejto hitparáde. Na konte majú tiež niekoľko EP nahrávok a single ako The Look, The Bay alebo Love Letters. Okrem toho sa postarali o remixy skladieb interpretov ako Gorillaz, Franz Ferdinand, Klaxons, Goldfrapp, Kate Nash, Lady Gaga či Lykke Li.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies