Ochutnaj Modru na ďalšom obľúbenom Vínovom trhu

NETKY.SK • 25 Apríl 2024, 10:30 • 2 min
Ochutnaj Modru na ďalšom obľúbenom Vínovom trhu

V sobotu 4. mája môžete v Modre navštíviť pravidelný trh s dobrým vínom, jedlom i tradičnou keramikou

slovakia

left justify in out

Do jednej z metropol západoslovenského vinárstva - mestečka Modra sa môžete opäť vybrať na obľúbený vínový trh, ktorý v sebe spája kvalitnú gastronómiu, kultúru, tradácie i moderného ducha tohto kraja. 

Trh sa otvára na centrálnom námestí o 10.00, nájdete tu široký výber lokálnych vín, remeselných potravín, modranskej keramiky či lákavých gastrošpecialít. Počas minidegustácie (z viac ako 60 vín) sa môžete rozhodnúť, ktoré dobré modranské vínko si odnesiete domov, predstavia sa členova apelácie Víno z Modry.

Kúpiť si môžete aj krásny autentický výrobok od modranských keramikárov. 

 

 

 

V rámci gastro zóny si môžete vychutnať aj dobrú kávu v Ateliéry kávy či nealkoholický nápoj, pochutnať si na poctivých cukrovinkách, koláčoch či domácich syroch, langošoch, burgeroch, ale aj bezlepkových dezertoch a pralinkách. Nájdete tu aj tekvicový olej a pesto, pečené orechy a lahodné orechové krémy, domáce sirupy a limonády. Chute sveta predstavia skvelé pistáciové produkty zo Sicílie či portugalské koláče, čínske čaje, exotické korenie.

Okrem tradičnej modranskej keramiky tu nájdete aj originálne módne doplnky, ručne háčkované kabelky, ozdoby do domácnosti, všetko, čo sa týka záhrady a rastlín, ale aj slovenskú prírodnú kozmetiku, drevené hračky, hand-made bižútériu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies