Marvel Rivals predstavuje online 6v6 tímovú strieľačku s obľúbenými hrdinami z multiverza

NETKY.SK • 28 Marec 2024, 20:00 • 2 min
Marvel Rivals predstavuje online 6v6 tímovú strieľačku s obľúbenými hrdinami z multiverza

Spoločnosti NetEase a Marvel Games oznámili hru Marvel Rivals, tímovú free-to-play strieľačku 6v6, ktorá mieri na PC, a v ktorej sa objavia ikonickí hrdinovia i zloduchovia z Avengers, Strážcov galaxie, X-Menov a mnohých ďalších franšíz.

slovakia

left justify in out

Dátum vydania síce nebol uvedený, ale spoločnosti Netease a Marvel prezradili, že hra Marvel Rivals bude mať v máji uzavretý alfa test. Povedala tiež, že toto multivesmírne dobrodružstvo bude obsahovať počiatočnú súpisku zloženú z Black Panthera, Doctora Strange, Groota, Hulka, Iron Mana, Lokiho, Luny Snow, Magika, Magneta, Mantis, Namora, Peni Parkerovej, Rocketa Raccoona, Scarlet Witch, Spider Mana, Storm, Star-Lorda a Punishera.

Marvel Rivals tiež sľubuje neustále sa meniace bojové polia, ktoré budú zničené plejádou síl, ktoré sa v každom zápase objavia, a je jedno, či to bude v Asgarde, Tokiu roku 2099 alebo inde. Ani to však nie je len na efekt, pretože môžete ničiť a pretvárať svoje okolie, aby ste získali taktickú výhodu nad svojimi protivníkmi.

Tým strategické myslenie nekončí, pretože pre tých, ktorí nájdu správnu kombináciu postáv, bude k dispozícii Dynamic Hero Synergy. Napríklad Rocket Raccoon môže naskočiť Grootovi na chrbát a stať sa silnejším a Hulk môže na Iron Mana vypustiť energiu Gamma pre masívny útok.

Rovnako ako ostatné free-to-play hry sa bude aj Marvel Rivals s pribúdajúcimi ročnými obdobiami vyvíjať a získavať nový obsah, vrátane nových hrateľných postáv, máp a mnoho ďalšieho. Každá nová sezóna bude tiež rozprávať viac z príbehu hry Marvel Rivals, ktorý napísal tím autorov NetEase.

V tomto multivesmíre sa Doctor Doom a jeho budúce ja z roku 2099 stretávajú v krutej bitke, ktorá spôsobila stret nespočetných vesmírov v časovom prúde Entanglement. Aby sa veci ešte viac nezhoršili, musia hrdinovia a zloduchovia z celého multivesmíru odložiť svoje nezhody a spojiť sa, aby zachránili všetko, čo poznáme a milujeme.

Po hrách Marvel Duel a Marvel Super War to bude tretia hra od spoločnosti NetEase s tematikou Marvel. NetEase vyvinula aj ďalšie hry ako EVE: Echoes, Naraka: Bladepoint, Lord of the Rings: Rise to War, Dead by Daylight Mobile a Harry Potter: Magic Awakened.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Sector, Foto: TapTap / Marvel
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies