UFC: Blíži sa tretí súboj McGregora s Poirierom!

NETKY.SK • 21 Marec 2021, 14:22 • 2 min
UFC: Blíži sa tretí súboj McGregora s Poirierom!

Divízia v ľahkej váhe v organizácii Ultimate Fighting Championship naberá na zaujímavosti. Vedenie spoločnosti v týchto dňoch usilovne pracuje na zápasoch, ktoré potešia oko nejedného fanúšika.

slovakia

left justify in out

Spúšťačom bol definitívny odchod dnes už bývalého šampióna v ľahkej váhe, Khabiba Nurmagomedova, do dôchodku. Neporazený bojovník sa síce po avizovanom konci kariéry v oktagone neobjavil niekoľko mesiacov, verejnosť však dúfala, že svoje rozhodnutie prehodnotí a vráti sa. Dagestanského orla nepresvedčil ani prezident UFC, Dana White, a tak sa spoločnosť bude musieť pripraviť na éru bez svojej veľkej hviezdy.

 

 

Vedenie preto začalo pripravovať zaujímavé zápasnícke karty. Tento týždeň bol ohlásený titulový zápas medzi niekdajším šampiónom Bellatoru Michaelom ChandleromCharlesom Oliveirom, ktorý neprehral už 8 zápasov po sebe. Súboj sa uskutoční na udalosti UFC 262, ktorá sa bude konať 15. mája v Houstone a zavítajú na ňu aj fanúšikovia. Spoločnosť na tomto podujatí pôvodne chcela uzavrieť trilógiu medzi Conorom McGregoromDustinom Poirierom, plány sa však zmenili.

 

„Existovala šanca, že sa zápas McGregora a Poiriera uskutoční 15. mája, rokovania však trvali dlhšie, než sa očakávalo. Duel neuvidíme ani 12. júna na udalosti UFC 263, takže by to mohol byť galavečer UFC 264, 10. júla,“ prezradil novinár Ariel Helwani.

 

 

Zatiaľ čo chcú obaja bojovníci trilógiu uzavrieť, rokovania vraj ešte prebiehajú. Výhodnejšiu pozíciu má Poirier, ktorý si môže diktovať lepšie podmienky. V kuloároch sa šepká, že kvôli tomuto duelu odmietol aj titulový zápas. Na druhej strane je tu McGregor, ktorý má povesť neľútostného biznismena.

 

Pre UFC pôjde o tzv. zlaté prasa, keďže druhý zápas týchto zápasníkov lámal rekordy v sledovanosti. Turnaj UFC 257 sa v historickej tabuľke nachádza na treťom mieste s predajom 1,6 milióna PPV. Tretí a rozhodujúci zápas teda ostáva pre UFC absolútnou prioritou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies