Martina Šindlerová porodila dcéru

NETKY.SK • 17 Október 2012, 20:23 • 2 min
Martina Šindlerová porodila dcéru

Martina Šindlerová porodila dcéru - Celebrity Slovenská speváčka Martina Šindlerová sa v týchto dňoch stala matkou. Podľa informácií denníka Nový Čas rodila v petržalskej nemocnici na Antolskej, kde ešte stále odpočíva, a jej dcéra dostala meno Martinka.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská speváčka Martina Šindlerová sa v týchto dňoch stala matkou. Podľa informácií denníka Nový Čas rodila v petržalskej nemocnici na Antolskej, kde ešte stále odpočíva, a jej dcéra dostala meno Martinka. Otcom je jej manžel, podnikateľ Kamil, za ktorého sa vydala v júli. "Martina je v poriadku. Pôrod prebehol cisárskym rezom a všetko je tak, ako má byť. Obidve oddychujú,“ prezradil Novému Času zdroj z nemocnice. Denníku to potvrdil aj spoločný známy dvojice, podľa ktorého sú rodičia veľmi šťastní. Speváčkin otec Milan odmietol odpovedať na otázku, ako sa cíti v úlohe starého otca. "Netrápte sa nad tým. Ďakujem za otázku a dovidenia,“ uviedol.

Dvadsaťštyriročná finalistka prvej série Slovensko hľadá SuperStar, ktorá skončila na druhom mieste, po súťaži nahrala debutový album Patríme k sebe (2005), z ktorého pochádza napríklad skladba Neutekám alebo duet s Patrickom Jurdićom Tvrdohlaví. O tri roky neskôr vydala ďalšiu štúdiovku Čo sa tu deje, na ktorej spolupracovali textár Peter Kollár a hudobník a producent Oskar Rózsa. V roku 2005 sa v ankete Zlatý slávik v kategórii Speváčka umiestnila na piatom a v roku 2006 na štvrtom mieste. V minulosti tvorila pár s Branislavom Zahradníkom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies