Akcia CISÁR vyčistila Slovensko od ďalších zakázaných omamných látok

NETKY.SK • 23 Október 2020, 14:21 • 2 min
Akcia CISÁR vyčistila Slovensko od ďalších zakázaných omamných látok

Po akcii s krycím názvom CISÁR je zadržaných 12 osôb. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti s tým, že zasahovalo takmer 200 strážcov zákona.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtok Národná kriminálna agentúra zasahovala na viacerých miestach. „Konkrétne na území Bratislavského, Nitrianskeho a Žilinského kraja. Išlo o rozsiahlu policajnú akciu s krycím názvom CISÁR,“ vysvetlila polícia. „Zadržali sme 12 podozrivých osôb. Vykonali sme 12 domových prehliadok a 12 prehliadok iných priestorov."

 

 

Takmer 200

Na rozsiahlej akcii zasahovali viacerí policajti. „Išlo o protidrogový zásah, pri ktorom sme zaistili 4 kilogramy bielej kryštalickej látky. Zaistili sme tiež 37 kusov zelenej rastliny a sušiny marihuany,“ vysvetľuje polícia s dôvetkom, že zhabané sú aj „komponenty na výrobu drog a značná finančná hotovosť“.

 

Séria

Ide o ďalšiu zo série množstva zásahov proti výrobcom a distribútorom návykových látok. „Aktuálne zaistený materiál skúmajú kriminalistickí experti v policajnom laboratóriu,“ doplnila polícia, že ďalšie informácie nie je možné poskytnúť z procesných dôvodov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies