AKTUALIZÁCIA: VIDEO: Petre Vlhovej ušlo víťazstvo o 15 stotín!

NETKY.SK • 25 Január 2022, 13:55 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: VIDEO: Petre Vlhovej ušlo víťazstvo o 15 stotín!

Druhé kolo sa začalo o 13:30. Petra Vlhová jazdila v prvom kole s číslom jeden a mala najlepší čas. V rámci Svetového pohára však po druhom kole obsadila druhé miesto. V talianskom Kronplatzi ju zdolala Švédka Sara Hectorová.

slovakia

left justify in out

Aktualizácia 25. 1. 14:30

 

Tretie miesto si so stratou 0,52 s vybojovala Francúzka Tessa Worleyová. Vlhová si však neudržala náskok 34 stotín sekundy pred Hectorovou  v druhom kole a napokon skončila druhá.

 

Pôvodná správa

 

Ako jediná sa dostala pod sekundu (59,58). Ako druhá sa umiestnila Švédka Sara Hectorová, ktorá stratila 34 stotín, treťou je Američanka Mikaela Shiffrinová s časom 59 stotín.

 

img

 

„Išlo sa mi veľmi dobre. Neurobila som žiadnu chybu. Od začiatku som sa cítila naozaj veľmi dobre. Všetko som sa snažila robiť tak, ako povedali tréneri. Plus som sa snažila jazdiť ako na tréningu. Som veľmi spokojná,“ povedala Vlhová v cieli.

 

 

Na prvé miesto ju vyšvihla najmä skvelá záverečná pasáž. „Pozrela som si svoju jazdu aj medzičasy. Hore som bola pomalšia, ale vyhráva sa v cieli. Ťažkú pasáž som si chcela postrážiť a ísť naplno. Všetko vyšlo, ako malo, ale čaká nás ešte druhé kolo.“ Po dlhšom čase si tak aj v obrovskom slalome posedela v kresle pre priebežnú líderku. „Bolo to príjemné. V obrovskom slalome som v sezóne raz hore a raz dole. Naozaj sa teším, že sa mi dnes podarilo zajazdiť dobré prvé kolo. Budem sa to snažiť zopakovať v druhom kole a potom uvidíme,“ vyjadrila sa slovenská lyžiarka.

 

Prečítajte si: Petra Vlhová si zabezpečila malý glóbus!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies