Martin Dúbravka by sa mohol stať novou posilou francúzskeho majstra

NETKY.SK • 24 Júl 2019, 14:02 • 2 min
Martin Dúbravka by sa mohol stať novou posilou francúzskeho majstra

BRATISLAVA - nemecký denník Kicker publikoval správu, že jeden z najbohatších futbalových klubov sveta PSG chce získať slovenského brankára Martina Dúbravku.

slovakia

left justify in out

Veľkú rolu v tomto prípadnom prestupe by zohral Eintracht Frankfurt, kde bol celú sezónu na hosťovaní brankár PSG Kevin Trapp. Majitelia si ho však chcú nechať za každú cenu. Navyše ich šance stúpli aj po tom, ako sa na verejsnoť dostala informácia o Dúbravkovom prestupe do PSG. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ce stade😍🔴🔵 #psg #parcdesprinces #ultras #ultrasparis #ultraspsg #va91

Príspevok, ktorý zdieľa ULTRAS PARIS 🔴🔵 (@ultrasparis1970),


Tridsaťročný Žilinčan pôsobí od vlaňajšieho januára na štadióne St. James Park v anglickom Newcastli United, kde si rýchlo získal stabilné miesto v základnej zostave a vyšvihol sa na jedného z najlepších gólmanov Premier League. "Straky"  však už v aktuálnom prestupovom období prišli o španielskeho trénera Rafu Beníteza, ktorý zamieril do čínske klubu Ta-lien I-fang, ako aj hráčov Ayozeho Péreza či Salomóna Rondóna. 

 


V kádri trénera PSG Thomasa Tuchela je po odchode Taliana Gianluigiho Buffona okrem Trappa momentálne iba jediný skúsený brankár - majster sveta z minuloročných MS v Rusku Alphonse Areola, ktorý už má za sebou niekoľko veľkých vydarených zápasov. O jednotke v tíme by však pri prípadnom prestupe nebolo od začiatku rozhodnuté. Dúbravka má v anglickom klube kontrakt platný do 30. júna 2022 a prípadný transfer by podľa Kickeru Parížanov mohol vyjsť na približne 10 miliónov eur.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies