Mariatálsky štvanec- príďte predbehnúť západ slnka v krásnom prostredí Malých Karpát

NETKY.SK • 18 September 2023, 16:44 • 2 min
Mariatálsky štvanec- príďte predbehnúť západ slnka v krásnom prostredí Malých Karpát

V Marianke pri Bratislave – známom pútnickom mieste aj cieli mnohých víkendových výletníkov sa poslednú septembrovú nedeľu bude konať už 13. ročník športového rodinného podujatia Mariatálsky štvanec.

slovakia

left justify in out

Veselá bežecká akcia pre všetky vekové kategórie vypukne 24. septembra už doobeda, kedy sa do pretekov budú môcť zapojiť tí najmenší. Práve deti sa už tradične každý rok do Mariatálskeho štvanca zapájajú s nadšením (minulý rok sa ich zapojilo vyše 250), ich detský Beh Záhoráčik s labkovou patrolou sa začne o 11. hodine.

Podujatie je určené tak pre laikov ako pre profesionálov, účastníci si budú môcť vybrať medzi trasami dlhými 5,5 km (Malý štvanec), resp. 10 kilometrov (Veľký štvanec), pretekať budú aj družstvá na trase 3 x 5,5 km. Bežecké kategórie pre dospelých štartujú o pol štvrtej na futbalovom ihrisku, kde je zároveň aj cieľ.

Počet družstiev a detských bežcov je neobmedzený, účastnícky limit pre dospelých je max. 500 bežcov.

Príjemné rodinné podujatie, kde môžu urobiť pre svoje telo aj dušu všetci členovia rodiny sa odohráva v krásnej prírode Malých Karpát. Pre deti bude pripravených niekoľko atraktívnych sprievodných podujatí.

Organizátori podujatia veria, že aj tento rok sa podarí predbehnúť západ slnka čo najväčšiemu počtu pretekárov, najrýchlejší muž aj žena budú na záver špeciálne odmenení.

   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Alexandra Elia
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies