Liverpool rokuje s PSG o zisku Mbappeho na ročné hosťovanie

NETKY.SK • 30 Júl 2023, 13:30 • 2 min
Liverpool rokuje s PSG o zisku Mbappeho na ročné hosťovanie

LIVERPOOL - Anglický futbalový klub FC Liverpool rokuje s Parížom St. Germain o zisku Kyliana Mbappeho na ročné hosťovanie.

slovakia

left justify in out

Mbappe tento týždeň odmietol lukratívnu ponuku saudskoarabského klubu Al-Hilal. Reprezentačný kanonier má platnú zmluvu s PSG do leta budúceho roka, no už dávnejšie vyhlásil, že kontrakt nepredĺži. Mbappe by chcel naplniť zmluvu a presunúť sa do nového klubu ako voľný hráč v roku 2024. Prezident klubu z Parku princov Nasser Al-Khelaifi to však rázne odmieta.

Podľa medializovaných informácii by však 24-ročný útočník mohol posilniť Liverpool, obľúbený klub jeho mamy. "Trochu sme sa rozprávali. Hovoril som s Liverpoolom, pretože je to obľúbený klub mojej mamy, ona Liverpool miluje. Neviem prečo, to sa musíte opýtať jej. Je to dobrý klub a stretli sme sa už pred piatimi rokmi, keď som bol v Monaku," uviedol Mbappe vlani v máji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR / DPA / Daily Mirror Foto: The Mirror
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies