Kyvadlovú dopravu na koncert skupiny Rammstein zabezpečí zo stanice SAD Trenčín

NETKY.SK • 11 Jún 2023, 13:30 • 2 min
Kyvadlovú dopravu na koncert skupiny Rammstein zabezpečí zo stanice SAD Trenčín

TRENČÍN - V súvislosti s koncertom metalovej skupiny Rammstein v Trenčíne (14. 6.) bude SAD Trenčín zabezpečovať kyvadlovú autobusovú dopravu zo železničnej stanice na letisko a späť. Informovala o tom hovorkyňa SAD Trenčín Ivana Strelcová.

slovakia

left justify in out

Kyvadlovú dopravu budú zabezpečovať modré autobusy trenčianskej SAD, ktoré budú mať na čelnom skle výrazné označenie RAMMSTEIN. Prvý autobus pôjde zo železničnej a autobusovej stanice o 10.00 h.

 

"Celý deň budeme monitorovať situáciu a podľa potrieb budeme nasadzovať viac alebo menej vozidiel. Autobusy budú neustále premávať medzi železničnou stanicou a letiskom Trenčín a v opačnom smere. Jedna cesta bude stáť dve eurá," doplnila Strelcová.

 

Kyvadlová doprava bude podľa nej premávať až do skorých ranných hodín 15. júna. Končiť bude pravdepodobne až okolo druhej až tretej ráno podľa aktuálnej situácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies