Strana Vlasť bude predstavovať svoj program voličom po celom Slovensku

NETKY.SK • 4 December 2019, 13:29 • 2 min
Strana Vlasť bude predstavovať svoj program voličom po celom Slovensku

BRATISLAVA - Volebný líder strany Vlasť a sudca Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin začal v dnešných hodinách s prejavom pre voličov, ktorým odštartoval svoju púť po celom Slovensku.

slovakia

left justify in out

Súčasťou tohto prejavuju bude predstavenie volebného programu strany Vlasť na celom území Slovenskej republiky. Jej členovia sa budú premiestňovať cez jednotlivé mestá pomocou Harabiňáka. 

 

img

 

"Strana Vlasť má v programe okrem iného ochranu tradičnej, normálnej, kresťanskej rodiny, ochrany suverenity štátu, ochranu a sociálne garancie našich občanov", vyjadril sa dnes Štefan Harabin. 

 

Ďalej vysvetľuje, že vzhľadom na to, že na politickej scéne je prítomný celý rad ultraliberálnych strán, ktoré majú v programe propagáciu LGBTI, "gender" ideológiu, propagáciu pedofílie a teda rozklad rodiny,  sa strana Vlasť symbolicky pred sídlom Iniciatívy Inakosť snažila prezentovať svoje myšlienky na zastavenie takéhoto zvráteného a nenormálneho myslenia. 

 

img

 

"Pokiaľ sa strana Vlasť dostane do parlamentu, tak už teraz má pripravený zákon o zákaze propagácie LGBTI, gender ideológie, pedofílie a róznych sexuálnych zvráteností," hovorí Štefan Harabin. 

 

img

 

V tejto téme spomenul volebný líder strany Vlasť aj prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina, ktorý v roku 2013 prijal nasledovný zákon: Akákoľvek kampaň podporujúca takéto zvrátenosti, ktorá navyše ovplyvňuje uvažovanie mladých ľudí, bude so sebou niesť trestnoprávnu zodpovednosť.

 

Štefan Harabin sa vyjadril, že strana má vo svojom programe 6 bodov na očistu justície či politického života. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona