Mária Kolíková spraví všetky potrebné kroky k náprave vecí v rodinnej firme

NETKY.SK • 2 Máj 2021, 12:39 • 2 min
Mária Kolíková spraví všetky potrebné kroky k náprave vecí v rodinnej firme

BRATISLAVA - Podľa Veroniky Remišovej ministerka spravodlivosti Kolíková spraví všetky potrebné kroky k náprave vecí v rodinnej firme, ktorá mala opletačky so zákonom.

slovakia

left justify in out

Remišová v diskusii TA3  spomenula, že  Kolíková určite urobí všetky potrebné kroky k náprave vecí v rodinnej firme. Nepovedala síce presne, aké kroky uskutoční, no dodala, že vo firme je Kolíková spolumajiteľkou. Robert Fico totiž v priebehu minulého týždňa vytiahol na Kolíkovú prípad rodinnej firmy, ktorá sa zaoberá správou bytov.

 

Súvisiaci článok: AKTUALIZOVANÉ: Smer-SD podá návrh na vyslovenie nedôvery ministerke spravodlivosti, údajne okráda ľudí

 

Kolíkovej nevlastná sestra ako konateľka firmy bola odsúdená v decembri 2019 za spreneveru vyše 15-tisíc eur. „Je preukázané, že nevlastná sestra ministerky okrádala ľudí,“ povedal Fico. Podľa neho, ak by išlo o jeho rodinu, tak by ho predstavitelia koalície ostro kritizovali, ale keď ide o Kolíkovú, sú zhovievaví. Kolíková cez týždeň hovorila, že o odsúdení nevlastnej sestry nevedela. Tvrdila, že je jej to ľúto, ale za konanie nevlastnej sestry nie je osobne zodpovedná.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona