Španielsky stredopoliar Rodri sa stal najlepším hráčom ročníka 2022/2023 podľa UEFA

NETKY.SK • 12 Jún 2023, 09:30 • 2 min
Španielsky stredopoliar Rodri sa stal najlepším hráčom ročníka 2022/2023 podľa UEFA

LONDÝN - Španielsky stredopoliar Rodri sa stal podľa UEFA najlepším hráčom Ligy majstrov ročníka 2022/2023. Najkrajší gól ročníka strelil Haaland do siete Borussie Dortmund v zápase skupinovej fázy, keď proti svojmu bývalému klubu skóroval akrobatickým spôsobom.

slovakia

left justify in out

Španielsky stredopoliar Rodri sa stal podľa Európskej futbalovej únie (UEFA) najlepším hráčom Ligy majstrov ročníka 2022/2023.

 

Hráč Manchestru City rozhodol o triumfe svojho tímu 1:0 nad Interom Miláno v sobotnom finále v Istanbule, keď v 68. minúte prekonal brankára Andreho Onanu. V najlepšej jedenástke sezóny má anglický šampión a víťaz LM až sedemčlenné zastúpenie. Okrem Rodriho sa do zostavy roka dostali Erling Haaland, Kevin De Bruyne, John Stones, Ruben Dias, Bernardo Silva a Kyle Walker. Inter "dodal" dvojicu Federico Dimarco, Alessandro Bastoni, ktorých dopĺňajú brankár madridského Realu Thibaut Courtois a útočník Vinicius Junior.

 

Najkrajší gól ročníka strelil Haaland do siete Borussie Dortmund v zápase skupinovej fázy, keď proti svojmu bývalému klubu skóroval akrobatickým spôsobom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies