Krejčí päť mesiacov mimo hry, možno príde o Svetový pohár

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 11:08 • 2 min
Krejčí päť mesiacov mimo hry, možno príde o Svetový pohár

BOSTON - Český hokejový útočník David Krejčí podstúpil v New Yorku operáciu panvovej kosti a čaká ho približne päťmesačná rekonvalescencia.

slovakia

left justify in out

Prostredníctvom svojho oficiálneho webu o tom informoval Krejčího zamestnávateľ Boston Bruins zo zámorskej NHL.Sezóna 2015/2016 bola pre českého centra jubilejnou desiatou v drese "medveďov", v 72 zápasoch získal 63 kanadských bodov (17 gólov a 46 asistencií). Odhadovaná dĺžka absencie ohrozuje Krejčího účasť na tohtoročnom Svetovom pohári v Kanade, ktorý sa začne 17. septembra ešte pred štartom nového ročníka NHL.


Posezónnym chirurgickým zákrokom sa nevyhli ani iní dvaja členovia kádra Bruins. Útočník Matt Beleskey pre zranenie ľavej ruky (bude chýbať šesť týždňov) a obranca Torey Krug, na ktorého čaká polročná pauza po "oprave" pravého ramena.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies