Tragédia na cestách, 24-ročný vodič neprežil zrážku s nákladným autom

NETKY.SK • 3 Máj 2023, 09:25 • 2 min
Tragédia na cestách, 24-ročný vodič neprežil zrážku s nákladným autom

BREZA - Zrážku s nákladným autom na ceste druhej triedy číslo 520 pri obci Breza v okrese Námestovo neprežil v utorok (2. 5.) 24-ročný vodič osobného auta.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Zuzana Šefčíková. Doplnila, že osobné auto viedol od obce Breza do Krušetnice. "Z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel plynulo do protismeru, kde čelne narazil do protiidúceho nákladného auta. Po zrážke osobné auto odrazilo mimo cesty, kde narazilo do oplotenia domu, a nákladné auto narazilo do zvodidiel. Vodič osobného auta utrpel pri dopravnej nehode zranenia, ktorým v nemocnici podľahol," uviedla krajská policajná hovorkyňa. U nebohého nariadili súdnu pitvu, 29-ročný vodič nákladného auta sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Ďalšie okolnosti a príčiny dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania, dodala Šefčíková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies