Grand finále Schwarzkopf Elite Model Look SR a ČR už klope na dvere, bude v Prahe 30.8.2023

NETKY.SK • 27 August 2023, 13:00 • 2 min
Grand finále Schwarzkopf Elite Model Look SR a ČR už klope na dvere, bude v Prahe 30.8.2023

PRAHA - Vďaka množstvu mediálnych a reklamných partnerov a ohromnej vytrvalosti organizátora, modelingového experta Sašu Jányho sa po roku v Španielskej sále na pražskom hrade uskutoční ďalší ročník najprestížnejšej modelingovej súťaže Elite Models Look

slovakia

left justify in out

„Som hrdý, že súťaž Schwarzkopf Elite Model Look je už 32. rokom najúspešnejším projektom v objavovaní nových modelingových talentov v Česku a na Slovensku. Snažíme sa o to, aby sa z finalistov stali zdravo sebavedomí a úspešní mladí ľudia, ktorí vedia, kam chcú smerovať a čo chcú v živote dosiahnuť. Dúfame, že budúca generácia našich modeliek a modelov pochopila, že vo svete je veľa podôb estetiky a krásy a uvedomujú si svoju originalitu," hovorí k projektu Saša Jány.
Večer bude tradične pod taktovkou režisérky Jany Burkiewiczovej. Scénu tento rok prvýkrát navrhla renomovaná scénografka Lucia Škandíková. Aj tento rok sa v exkluzívnej prehliadke predstavia topmodelky agentúr Elite Prague a Elite Bratislava, napríklad ambasádorka projektu Schwarzkopf Elite Model Look SR 2023, Michaela Kocianová, české a slovenské topmodelky Michaela Hlaváčková, Sasha Gachulincová či víťazka svetového finále EML 2013 Eva Klímková.

Hlavným módnym partnerom finálového večera je OBSESSION concept store, ktorý v Českej republike zastupuje značky Zimmermann, Victoria Beckham, Jil Sander, Elie Saab, Etro, Oscar de la Renta a ďalšie. Mužskí finalisti sa predstavia aj v odevoch prestížneho českého návrhára Jana Černého. O styling celého večera sa postará Daniela Pilná.

Projekt Elite Model Look sa opäť spojil s úspešnou značkou vlasovej kozmetiky Schwarzkopf, ktorá sa stala hlavným partnerom a spoluorganizátorom súťaže. Vlasová kozmetika Schwarzkopf v minulosti dlhodobo spolupracovala so svetovo známymi celebritami, vrátane top modeliek ako napr. Claudia Schiffer, Heidi Klum či Toni Garrn a už po niekoľkýkrát sa stala súčasťou jedinečného projektu objavujúceho budúce hviezdy modelingového priemyslu.

„Už viac ako 120 rokov má značka Schwarzkopf pevné postavenie na trhu vlasových produktov. Je symbolom krásnych a zdravých vlasov pre milióny ľudí po celom svete. Dlhodobý úspech tkvie nielen vo vynikajúcich produktoch a v permanentnom zlepšovaní, ale i v prepojení s celou škálou osobností z modelingového priemyslu. Veľmi nás teší, že aj v Česku a na Slovensku môžeme pokračovať s Elite Model Look v spolupráci a byť generálnym partnerom tejto najprestížnejšej modelingovej súťaže aj v tomto roku. Dúfam, že naša spolupráca s Elite Model Look pomôže ďalším talentom presadiť sa vo svetovom rozmere,"  hovorí k projektovému partnerstvu Roman Kýr, generálny riaditeľ spoločnosti Henkel ČR a SR.

Beauty partnerom, ktorý sa postará o make-up všetkých finalistiek a finalistov, je značka Oriflame. Krásu finalistiek a VIP hostí podtrhnú šperky exkluzívneho partnera večera českej klenotníckej značky ALO diamonds a rodinného klenotníctva Halada, ktoré je multibrandom svetových značiek s tradíciou viac ako 45 rokov. Ďalším partnerom je lifestylový magazín Feminity.

V priebehu mesiaca máj sa uskutočnilo v obchodných centrách po celej Českej a Slovenskej republike celkom 15 castingov, ktoré prilákali tisíce mladých žien a mužov. Sústredenie pred samotným finále prebehne od 26. augusta v hoteli Andaz Prague, kde budú zároveň finalistky a finalisti ubytovaní. Pred zahájením gala večera budú mať hostia možnosť vychutnať si exkluzívne šampanské G.H.Mumm.

,,Teším sa, že finálový gala večer Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR sa bude opäť konať v krásnych priestoroch Španielskej sály Pražského hradu. Tento rok bude jeden z najsilnejších ročníkov. Pristúpili sme k novému scénografickému konceptu a som presvedčený, že dvadsiatka charizmatických súťažiacich z Česka a Slovenska umocní krásny večer, po ktorom víťazky a víťazi budú dôstojne reprezentovať svoje krajiny na svetovom finále", dodáva Saša Jány, riaditeľ súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies