Košičania dali šancu bronzovým juniorom z MS20, Stupka a Drgoň do Piešťan

NETKY.SK • 8 Január 2015, 10:06 • 2 min
Košičania dali šancu bronzovým juniorom z MS20, Stupka a Drgoň do Piešťan

KOŠICE - Vedenie úradujúceho šampióna HC Košice sa rozhodlo dať príležitosť vo svojom kádri trojici bronzových juniorov, ktorí reprezentovali Slovensko na nedávno skončených MS do 20 rokov. Okrem obrancov Erika Černáka a Branislava Pavúka sa v drese "oceliarov" predstaví i útočník Radovan Bondra.

slovakia

left justify in out

Klub z východoslovenskej metropoly sa zároveň dohodol s ôsmym tímom Tipsport extraligy z Piešťan na hosťovaní útočníka Václava Stupku a obrancu Adama Drgoňa do 15. februára. Obaja hráči sa pridali ku košickému družstvu pred začiatkom prebiehajúcej sezóny 2014/2015 práve z kúpeľného mesta. Stupka zaznamenal v 40 zápasoch bilanciu 5 bodov (0+5), Drgoň dosiahol v 39 zápasoch 4 body (0+4).

 

"Nie sme spokojní s výkonnosťou viacerých hráčov. Stupka aj Drgoň u nás hrávajú málo, preto sme sa dohodli s Piešťanmi na ich hosťovaní do 15. februára 2015. Potom sa uvidí, kto u nás zostane aj na play off. Po príchode našich úspešných reprezentantov do 20 rokov Erika Černáka, Branislava Pavúka a Radovana Bondru, všetkých zaradíme do kádra A-mužstva. Okrem Erika Černáka, ktorý už má miesto v základnej zostave, teda dostanú príležitosť v extraligových zápasoch aj Pavúk a Bondra. Do uplynutia prestupového termínu to nebude posledná zmena v kádri," uviedol na oficiálnom webe generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies