Bezdomovec zaútočil na ľudí i políciu. Nasledovali nezmyselné obvinenia

NETKY.SK • 5 November 2021, 20:41 • 2 min
Bezdomovec zaútočil na ľudí i políciu. Nasledovali nezmyselné obvinenia

MADRID - Útočníkom bol 35-ročný muž pôvodom z Ghany, predtým opakovane stíhaný za násilné činy.

slovakia

left justify in out

Polícia v Madride v piatok zastrelila muža, ktorý ohrozoval okoloidúcich kuchynským nožom a potom zaútočil na policajta. Informovala o tom rozhlasová stanica COPE. 

 

img

 

Incident sa stal v madridskej štvrti Villaverde v blízkosti zdravotného strediska, ktorého zamestnanci privolali políciu, aby zakročila proti násilníkovi ohrozujúcemu pacientov kuchynským nožom. Muž po príchode policajnej hliadky zaútočil na jedného z policajtov a zranil ho na ruke. Policajt i jeho kolega sa bránili streľbou zo služobných zbraní. Útočník zraneniam, napriek poskytnutiu pomoci, na mieste podľahol.

 

Prečítajte si tiež: Odsúdili poslankyňu, ktorá chcela poliať partnerovu milenku kyselinou

 

img

 

Na mieste incidentu sa zhromaždil dav miestnych obyvateľov, zväčša prisťahovalcov z Afriky, ktorí po policajtoch pokrikovali a obvinili ich z rasovo motivovaného zabitia. Velenie polície v Madride však trvá na tom, že hliadka postupovala v súlade s protokolom a služobné zbrane použila na svoju nutnú sebaobranu. Polícia odmietla špekulácie, že by išlo o teroristický útok.

 

Možno vás zaujme: Europoslanci navštívili rómske osady. Zostali zahanbení!

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies