Vyšli nové fotky z natáčania piatej série seriálu Stranger Things, na ktorých je herečka Millie Bobby Brown, krvavá topánka a zošlá štvrť

NETKY.SK • 5 Február 2024, 16:35 • 2 min
Vyšli nové fotky z natáčania piatej série seriálu Stranger Things, na ktorých je herečka Millie Bobby Brown, krvavá topánka a zošlá štvrť

Jeden z tvorcov úspešného amerického sci-fi seriálu Stranger Things Ross Duffer zverejnil niekoľko záberov z nadchádzajúcej piatej série amerického megahitu Stranger Things.

slovakia

left justify in out

Štvrtú sezónu Stranger Things vtedy dosť narušila epidémia koronaviru a vlani finále zabrzdil dvojitý štrajk v Hollywoode, takže na záverečnú sériu si fanúšikovia budú musieť ešte dlho počkať. Našťastie už je na dobrej ceste, pretože nakrúcanie začalo v januári a Ross Duffer, jeden z tvorcov seriálu, poskytol vizuálny dôkaz, že práce postupujú dobre. Pozrite sa na neho v príspevku nižšie!

 

Duffer na Instagrame taktiež zverejnil niekoľko zaujímavých fotografií. Nie všetky síce dokumentujú samotné natáčanie, niektoré len naznačujú, čo môžeme od deja očakávať. Napríklad fotka bestselleru Madeleine L'Engle A Wrinkle in Time (V pasci času), ktorý sa nedávno dočkal filmovej adaptácie. A Wrinkle in Time je sci-fi a fantasy, v ktorej sa hlavná hrdinka, dievča, a jej brat vydávajú hľadať svojho otca, ktorý experimentoval s cestovaním v čase. Počas svojho vesmírneho dobrodružstva musí čeliť aj prekvapivému a nebezpečnému nepriateľovi.

Môžeme teda očakávať, že v piatej sérii Stranger Things tvorcovia a protagonisti seriálu tiež vykonajú nejaké zásahy do času, aby sa konečne vysporiadali s Vecnou. K dispozícii je aj plagát proti cigaretám zo 70. rokov, na ktorom je zobrazená tehotná žena, a niekoho by mohlo napadnúť, či niektorá z hlavných postáv čaká dieťa, alebo či opäť navštívime minulosť Vecny, dobu jeho zrodenia. Nuž, uvidíme teda..

 

Vzrušujúca je samozrejme aj zakrvavená topánka na jednej z fotografií - otázkou zostáva, komu patrí. Zaujímavý je aj vrak a strašiak v Hawkinse a interiér vraku autobusu. To všetko hralo dôležitú úlohu v predchádzajúcich sezónach. Okrem toho môžeme samozrejme vidieť aj fotku Millie Bobby Brown spolu s tvorcami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: IGN, Games Radar, Reddit, Foto: FANGORIA
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies