Jason Statham nechce hrať superhrdinu

NETKY.SK • 5 December 2013, 08:20 • 2 min
Jason Statham nechce hrať superhrdinu

LONDÝN - Anglický herec Jason Statham nemá záujem hrať superhrdinu. Štyridsaťšesťročná hviezda akčných filmov prezradila v rozhovore pre portál Digital Spy, že by jej superhrdinský plášť nesedel.

slovakia

left justify in out

"Je to všetko o peniazoch, deti platia, aby ich mohli vidieť. Fascinujú ich superhrdinovia, ľudia ich chcú vidieť, mňa to však na nich do kina neťahá. Mám rád staromódne filmy," povedal Statham. "Nikdy mi neponúkli takúto rolu a nemyslím si ani, že by mi to sedelo. Inak povedané, ten plášť by mi nesedel," vysvetlil.

Jason Statham je divákom známy najmä z filmov ako Podfu(c)k (2000), Kuriér (2002), Lúpež po taliansky (2003), Collateral (2004), Zastaneš a neprežiješ (2006), Rallye smrti (2008) alebo Elitní zabijaci (2011). V snímkach Expendables: Nezničiteľní (2010) a Expendables 2 (2011) sa predstavil po boku predstaviteľov akčných hrdinov ako Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren či Jet Li. V roku 2013 sa objavil v závere šiestej časti akčnej série Rýchlo a zbesilo a trileroch Parker, Crazy Joe či Homefront. Statham tiež nedávno podpísal kontrakt o účinkovaní v pokračovaní krimi trileru Po krk v extáze (2004), kde nahradí Daniela Craiga. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies