Japonci už žijú takmer bez sexu! Mnoho ľudí aj v strednom veku ho nemalo nikdy

NETKY.SK • 14 Február 2018, 09:24 • 2 min
Japonci už žijú takmer bez sexu! Mnoho ľudí aj v strednom veku ho nemalo nikdy

TOKIO - Štúdia, ktorú nechala vypracovať japonská vláda, ukázala, že mladá a stredná generácia prestáva mať pohlavný styk.

slovakia

left justify in out

Dobrý sexuálny život je zvyčajne hodnotený podľa jeho frekvencie. Zdravý vzťah je podľa odborníkov taký, kde sa pár miluje aspoň raz týždenne.  

 

Zistilo sa, že 42% slobodných mužov a 44% slobodných žien vo veku 18 až 34 rokov bolo sexuálne "nepoškvrnených."

 

U manželských párov sa láska tiež prejavuje pomerne "skromne." Až polovica týchto párov počas prieskumu uviedla, že sex mala naposledy pred viac ako mesiacom. Najvyšší počet málo aktívnych vzťahov bol zaznamenaný u párov vo veku 40 rokov.

 

Pri ďalšom skúmaní výskumníci zistili, že pre 22 % žien je sex pomerne nepríjemný a pre 35 % je príliš únavný.

 

Štúdia poukazuje aj na rastúci počet manželstiev, ktoré sa klasifikujú ako bezpohlavné zväzky, čo je v rozpore s obrazom o Japonsku, keďže táto krajina produkuje veľké množstvo porna.

Za "studené" postele v Japonsku môže aj dlho kritizovaný pracovný režim. Zamestnanci "zo slušnosti" nemôžu z práce odísť skôr ako ich šéf, aj keď ich pracovná doba už skončila. Preto majú veľmi málo času na hobby aktivity a hľadanie si partnera. Namiesto rozumnejšieho zákona radšej vyvíjajú roboty, hologramy a sexuálne bábiky, aby vyplnili ich emočne prázdne životy. Japonsko je známe aj jedným z najvyšších počtov samovrážd. Okrem toho v Japonsku dramaticky klesá pôrodnosť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies