Milujete shishu? Pozrite si miesta v Bratiislave, kde si ju môžete vychutnať v príjemnom prostredí a konečne vydýchnuť po náročnom dni

NETKY.SK • 18 November 2023, 19:44 • 2 min
Milujete shishu? Pozrite si miesta v Bratiislave, kde si ju môžete vychutnať v príjemnom prostredí a konečne vydýchnuť po náročnom dni

Prichystali sme si pre vás miesta, ktoré vynikajú skvelou atmosférou, príjemnou obsluhou a hlavne..., výbornou shishou. Pridávame cenový prehľad, aby ste si mohli vodnú fajku vychutnať bez akýchkoľvek obáv.

slovakia

left justify in out

Shisha Chill

Shisha Chill je miesto, ktoré vás privíta útulnou atmosférou a veľkým priestorom. Všade naokolo uvidíte sedačky a obrazy, ktoré vám navodia pocit pohodlia. Bar je taktiež zaujímavý, zdobí ho maľba, ktorá na prvý pohľad zaujme. Okrem pohodlného prostredia vás obsluhuje príjemný personál, z ktorého ide vyrelaxovaný dojem.

Hudba hrá zvyčajne rock, metal či melodický punk, je však stíšená a pôsobí stále príjemne napriek tvrdšiemu žánru. A  keby sa veľmi nudíte, na bare vás čakajú spoločenské hry.
Okrem toho si tu môžete vychutnať víno, pivo, nejaké ľahšie snacky a samozrejme aj shishu za ceny, ktoré majú od vysokých ďaleko. Deci vína vás nevýde viac než dve eurá a vodná fajka stojí 12 eur.

Je to jedna z čajovní v Bratislave, ktorá jednoznačne stojí za návštevu.

Cenník a jemný prehľad nájdete aj na ich stránke.

Vice City Bar

Vice City je naozaj estetické miesto. Svoje hudobné klipy tu natočilo už veľa umelcov, práve pre krásnu atmosféru a príjemné disco svetlá. Miestnosť je rozdelená na dve časti - tá predná je krásne vysvietená nočnými svetlami, zadná je akoby vonku ale stále zastrešená slamenou strechou. Nesie sa v duchu tiki atmosféry. 

Nápoj dostanete v krásnom tiky pohári alebo zdobený veľmi peknou garnížou. Cena za shishu? 12,90 eur klasická a 16,90 čierna silná. 

Okrem toho si môžete dať americké snacky ako lievance a shaky, ktoré su naozaj naložené. Bar odporúčame hlavne pre partie kamarátov.

Čajovňa Chillout Garden

Príjemné posedenie pri nespočetnom množstve čajov a jemný nádych budhistického zdobenia vás v mysli prenesie ďaleko od domova. Toto miesto je naozaj špeciálne už len svojím priestorom. Ak sa povie zážitkový podnik, predstavíme si práve túto čajovňu. 

Okrem klasického posedenia sa v úzadí čajovne nachádzajú akési boxy, kde si môžete sadnúť na zem. Je to oveľa príjemnejšie ako to na prvé prečítanie znie. Čakajú tam na vás deky, vankúše a stolík v strede. Obsluha vám prinesie jedlo či pitie na miesto. Je to veľmi príjemné posedenie pre páry či kamarátov. Pripomína to meditačné priestory v budhistických chrámoch.

A shisha? V  Chillout Garden ju nájdete za 14,90, no beznikotínová - kamienková, stojí 13,90 eur. A cena za čaj? Najlacnejší stojí 4,90, bežná cena je odhadom 5,50 eur.

Väčšinou vás čaká aj výber cheesecakov a vždy príjemná obsluha. Hneď predok čajovne zdobí krásne veľké akvárium a vzadu máte poličku s kadejakými ezoterickými knihami. Hudba je relaxačná ako miesto samo. Naozaj odporúčame.

Old Town Shisha

Vitajte v Old Town Shisha, kde vás čaká veľmi príjemné vybavenie, príjemný a ochotný personál a skvelá shisha.

Prostredie je veľmi moderné, no stále útulné. 

Cena za vodnú fajku je pre klasik 12 eur a exclusive 17. Okrem too na vás čakajú krásne vyzdobené limonády, pohodlné sedačky a veľmi pekný bar. Personál je ochotný vám namiešať shishu akýchkoľvek kombinácií, ostatné je už len o vašej odvahe.

La Crema 

"Kaviareň La Crema v Eurovei na nábreží je koncept pre mladých ľudí, ktorí chcú zažiť bezprostrednú dovolenkovú atmosféru s moderným playlistom, osviežujúcim drinkom, dobrým jedlom a popritom si vychutnať aj obľúbenú vodnú fajku," pýši sa stránka La Cremy.

Cena za shishu je 18,90, no nájdete tu aj iné za cenu 24,90. Dá sa objednať aj v iných veľkostiach ako je bežné. 

Luxusná atmosféra pri nábreží je hlavným lákadlom pre turistov no aj domácich, ktorý túžia po zmene. 

Smoking Gentleman

Presúvame sa na nový podnik v srdci Bratislavy - Smoking Gentleman.

"Milujeme atmosféru mesta, rovnako tak máme radi kvalitné víno, chutnú kávu, pálivý a zároveň jemný cognac, ten správny dym a príjemné posedenia s priateľmi.
Keďže máme radi výzvy, nechceme čakať, kým niekto pre nás vytvorí priestor, kde toto všetko nájdeme v jednom, ale rozhodli sme sa ho vytvoriť sami. Sme nové korenie pre Slovensko vo svete barov spojených s vodnými fajkami. Prinášame luxusné prostredie v spojení s nádychom moderného štýlu baru a profesionálne vyškoleným personálom v našom obore – artistami.
Sme zárukou pohodovej atmosféry plnej luxusu a úrovne, ktoré v tomto segmente na Slovensku chýbajú," prezentuje sa podnik na ich stránke

Atmosféra je už zvonka veľmi príjemná. Miesto nájdete na ulici Obchodná 19 v Starom meste. Opäť sa dostávame k cene , takže shisha zo svetlého tabaku stojí 16 eur a z tmavého 17.

Tak čo, vyskúšate túto novinku?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucie Balgová
titulná foto: zlatydvor.com
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies