Inter zdolal Ronaldov Juventus aj vďaka skvelému výkonu Milana Škriniara

NETKY.SK • 18 Január 2021, 22:25 • 2 min
Inter zdolal Ronaldov Juventus aj vďaka skvelému výkonu Milana Škriniara

TALIANSKO - Emotívne a mimoriadne dôležité víťazstvo v nedeľu dosiahli futbalisti Interu Miláno. V šlágri 18. kola Serie A na San Sire zdolali Juventus Turín 2:0 (1:0) a v Derby d’Italia triumfovali prvýkrát od roku 2016.

slovakia

left justify in out

V tabuľke sa zverenci Antonia Conteho so 40 bodmi dotiahli na lídra a mestského rivala AC, majstrovský Juventus na piatom mieste zaostáva o 7 bodov.

"Toto nie je len víťazstvo o troch bodoch, ale aj o poznaní, že sme na správnej ceste. Zdolali sme súpera, ktorý deväť rokov kraľoval na talianskej scéne a mal rovnaký zámer aj v tejto sezóne.

 

 

"Strelili sme dva góly a mohli sme aj viac. Momentálne sa veľmi tešíme z tohto víťazstva," komentoval tréner Interu Miláno Antonio Conte.

 

Veľké chvíle obrany Interu 
Veľkú chválu médií si vyslúžila obranná trojica Interu v zložení Milan Škriniar, Stefan de Vrij a Alessandro Bastoni. Škriniar odohral na jej pravej strane skvelý zápas, za ktorý si vyslúžil od webu thehardtackle.com osmičku na desaťstupňovej stupnici výkonnosti.

 

 

Vygumoval aj Ronalda 

Rovnaký zdroj ocenil najväčšiu útočnú hviezdu Juventusu Cristiana Ronalda iba dvojkou, najnižšou známkou spomedzi všetkých aktérov na ihrisku. "Škriniar bol excelentný a veľmi silný na pravej strane. Útočníkom súpera kazil ich prieniky do tejto časti defenzívy Interu. A Ronaldo? Bol to jeden z jeho najhorších výkonov za dlhé obdobie. Často strácal loptu a smerom dopredu bol neúčinný," napísal spomenutý taliansky zdroj.

 

img

 

Škriniar sa vyjajadril len jedným slovom 
Škriniar na svojom instagramovom konte napísal k zápasu len jedno slovo: "Team". Reakcie jeho fanúšikov boli zaujímavé. "Škriniar, zápas sa už skončil. Už môžeš vybrať Ronalda z vrecka..." alebo "Ronaldo na vôdzke".

 

 

Legenda Juve nešetrila kritikou 
Talianska futbalová legenda Alessandro del Piero rovnako nešetril slovami kritiky na hru Juventusu. "V tejto sezóne sme viackrát videli, že mužstvu nevyšiel prvý alebo druhý polčas. Najviac znepokojujúce je to, že sme videli počas celého zápasu vypnutý Juventus," uviedol niekdajší kapitán Juventusu pre Sky Sport.

 

Citeľné straty sa odzrkadlili na hre  
"Bianconeri" herne nepresvedčili zrejme aj preto, že im chýbali zranení Paulo Dybala a Matthijs de Ligt, resp. Juan Cuadrado a Alex Sandro, ktorí boli pozitívni na COVID-19.

 

img

 

"Tréner Andrea Pirlo nespomínal tieto absencie, čo je dobré. Verím, že táto skupina hráčov sa poriadne skoncentruje a ešte predvedie svoju silu ako už v tejto sezóne ukázali víťazstvami nad FC Barcelona či AC Miláno," dodal Del Piero.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona