IKEA prichádza s prelomovým produktom: Dopravný prostriedok na cesty!

NETKY.SK • 16 Apríl 2016, 11:40 • 2 min
IKEA prichádza s prelomovým produktom: Dopravný prostriedok na cesty!

ŠTOKHOLM - IKEA predstaví produkt, ktoý určite prekvapí. V auguste tohto roku predstaví verejnosti dopravný prostriedok.

slovakia

left justify in out

IKEA  v spoluprácii s firmou Veryday vytvorila bicykel menom “Sladda" ktorý sa bude predávať v Škandinávií, píše Telegraph.co.uk. Pre zákazníkov je to veľkým prekvapením. Táto oblasť je pre firmu úplnou novinkou.

 

Bicykel Sladda sa bude predávať v jednej farbe a bude určený pre mužov aj ženy. Firma IKEA ponúkne dopravný prostriedok v dvoch veľkostiach s rôznymi doplnkami. "Sladda je ako tablet s aplikáciami," hovorí Oskar Juhlin, riaditeľ  dizajnu spoločnosti Veryday. To znamená, že bicykel si bude môcť každý vylepšiť doplnkami podľa svojej potreby. Novinkou bude aj závesný vozík.

 

img

 

"Sladda má nahradiť auto. Chceli sme pomôcť ekológii a zdravému životnému štýlu," prezradil Oskar Juhlin. Bicykel nebude poháňaný reťazou, ale hnacím remeňom, ktorý je odolný voči korózii. Inováciou bude aj automatická zmena prevodov, ktorú minulý rok vynašla spoločnosť Bioshift. Bicykel bude možné kúpiť za približne 500 eur.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies