Hráč Trnavy Cléber odcestoval domov do Brazílie

NETKY.SK • 12 November 2015, 13:05 • 2 min
Hráč Trnavy Cléber odcestoval domov do Brazílie

BRATISLAVA - Trénerovi FC Spartak Trnava Ivanovi Huckovi minimálne v najbližšom zápase 17. kola Fortuna ligy, ktorý odohrajú jeho zverenci v nedeľu 22. novembra o 14.00 h v domácej City Arene proti tradičnému rivalovi ŠK Slovan Bratislava, bude chýbať Cléber Silva Nascimento.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný brazílsky legionár (nar. 13. júna 1986) odcestoval so súhlasom vedenia Spartaka do svojej domoviny.


"Dôvodom sú rodinné záležitosti. Cléber má chorého otca a videli sme na ňom, že to veľmi ťažko nesie. S majiteľom nášho klubu sa dohodol, že dostane voľno. V derby proti Slovanu s ním určite nemôžeme rátať. Či nastúpi na zvyšné jesenné zápasy, v tejto chvíli neviem povedať," citovala oficiálna internetová stránka "andelov" slová kormidelníka FC Spartak Trnava Ivana Hucka na margo rodáka zo Sao Paula.


Na futbalistov Trnavy čakajú v jesennej časti tohto ročníka najvyššej slovenskej súťaže ešte tri zápasy: okrem spomenutého prestížneho súboja so Slovanom absolvujú "spartakovci" duel v Žiline proti MŠK (28. novembra o 18.20 h) a v derniére 5. decembra o 18.20 h privítajú v rámci 19. kola Fortuna ligy úradujúceho majstra AS Trenčín.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies