Záchranári našli v Liptovskej Mare telo i druhého z nezvestných rybárov

NETKY.SK • 25 Jún 2023, 20:00 • 2 min
Záchranári našli v Liptovskej Mare telo i druhého z nezvestných rybárov

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Záchranári v nedeľu našli telo i druhého z dvojice nezvestných rybárov, ktorí sa stratili ešte 17. júna na Liptovskej Mare.

slovakia

left justify in out

Záchranári v nedeľu našli telo i druhého z dvojice nezvestných rybárov, ktorí sa stratili ešte 17. júna na Liptovskej Mare. Išlo o 53-ročného muža. Pre TASR to potvrdila žilinská krajská policajná hovorkyňa Gabriela Kremeňová. Telo mladšieho z rybárov, 28-ročného muža našli záchranári rovnako v nedeľu.

 

Na mieste pátrali policajti z Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Liptovskom Mikuláši, potápači z pohotovostného policajného útvaru Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, príslušníci z poriečneho oddelenia Prezídia Policajného zboru aj so služobným psom a členovia špeciálnej záchrannej služby RESCUE Slovakia z Dunajskej Stredy. Po nezvestných mužoch od začiatku pátracej akcie pátrali aj príslušníci Hasičského a záchranného zboru a dobrovoľníci. Malý čln s trojicou rybárov sa prevrátil na Liptovskej Mare 17. júna. Jednému z mužov sa podarilo doplávať na breh a privolať pomoc.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies