Hráč Drážďan Marc Wachs utrpel strelné zranenia, jeho stav je stabilizovaný

NETKY.SK • 21 December 2016, 17:00 • 2 min
Hráč Drážďan Marc Wachs utrpel strelné zranenia, jeho stav je stabilizovaný

DRÁŽĎANY - Vedenie nemeckého futbalového klubu Dynamo Drážďany prinieslo šokujúcu informáciu, že jeho hráč Marc Wachs sa zotavuje zo strelného zranenia, ktoré utrpel v utorňajších ranných hodinách vo Wiesbadene.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný obranca podstúpil operáciu, jeho zdravotný stav je stabilizovaný a kariéra by nemala byť ohrozená, potvrdili lekári.

 

Incident sa však skončil tragicky pre Wachsovu tetu, majiteľku obchodu. Strelným zraneniam podľahla, jej manžel leží v kritickom stave v nemocnici.

 

"Sme zdrvení z toho, čo sa stalo Marcovi a jeho rodine. Celý klub za ním stojí. Má našu plnú podporu. Veríme, že sa z celej situácie psychicky aj fyzicky čo najskôr dostane," vyhlásil športový riaditeľ Dynama Drážďany Ralf Minge. Podľa polície nebolo motívom páchateľovho činu lúpežné prepadnutie.

 

Drážďany účinkujú v druhej najvyššej nemeckej súťaži. Po jesennej časti patrí Dynamu 7. priečka v tabuľke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies