Glen Hanlon si za asistentov vybral Zankoveca a Mikuľčika

NETKY.SK • 23 August 2013, 13:32 • 2 min
Glen Hanlon si za asistentov vybral Zankoveca a Mikuľčika

MINSK - Staronový hlavný tréner bieloruskej hokejovej reprezentácie Glen Hanlon si už vybral svojich asistentov. V tejto funkcii, ako informuje internetový portál hockey.by, mu v novej sezóne budú pomáhať Eduard Zankovec a Oleg Mikuľčik.

slovakia

left justify in out

Zankovec má už s prácou pri bieloruskej reprezentácii bohaté skúsenosti. Bol jej hlavným trénerom v rokoch 2010 a 2011 a predtým pomáhal ako asistent práve Hanlonovi, s ktorým spolu absolvovali svetové šampionáty 2005, 2006 a 2009. Mikuľčik po boku Kanaďana zažije premiéru, so Zankovcom sa dobre pozná, keď mu robil v rokoch 2006 a 2007 asistenta pri mládežníckom výbere Bieloruska.

Glen Hanlon bol aj prvým zahraničným trénerom slovenskej reprezentácie, ale príliš sa mu nedarilo. Na MS 2010 v Nemecku s ňou skončil na 12. mieste, o rok neskôr na domácom šampionáte v Bratislave na 10. a po tomto nezdare pre nej skončil. Na bieloruskej striedačke nahradil Andreja Skabelku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies